Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ξεσπά για όσα της προσάπτουν -“Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας”

09:06 - 14/06/2021

Mετά το σάλο που προκλήθηκε από το προσβλητικό σποτ για την προώθηση του συνεδρίου γονιμότητας που To άρθρο Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ξεσπά για όσα της προσάπτουν -“Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά: Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

Ενοχλημένη παρουσιάστηκε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της

Διαβάστε το στο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε μέσα από το Happy Day για το θέμα καθώς επρόκειτο να συμμετέχει. «Εμένα, όταν με προσέγγισαν οι διοργανωτές πριν από μερικούς μήνες, μου δόθηκε ως ξεκάθαρη οδηγία ότι γίνεται ένα συνέδριο με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι και λύσεις για το πως ... Περισσότερα To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά: Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

Λίγο πριν δημοσιευθεί η μακροσκελής ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση, τελικώς, του πρώτου συνεδρίου Γονιμότητας μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας θέλησε να τοποθετηθεί. Η παρουσιάστρια είχε δεχθεί κάλεσμα για να παρευρεθεί στα Γιάννενα και να στηρίξει την συγκεκριμένα καμπάνια αλλά... The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά: Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας: «Νομίζω ότι φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας…»

«Εμένα, όταν με προσέγγισαν οι διοργανωτές πριν από μερικούς μήνες, μου δόθηκε ως ξεκάθαρη οδηγία ότι γίνεται ένα συνέδριο με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι και λύσεις για το πως αντιμετωπίζουμε την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ελλάδα… Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε με αυτό το βίντεο, γιατί βλέπουμε ξαφνικά ότι η μητρότητα ορίζεται μόνο από ένα ρολόι, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνέδριο Γονιμότητας: Ξεσπά η Τσιμτσιλή για όσα της προσάπτουν – «Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας» (Video)

Η παρουσιάστρια επέλεξε να τοποθετηθεί και επισήμως μέσα από την εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για όσα της καταλογίζουν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε μέσα από το Happy Day για το θέμα καθώς επρόκειτο να συμμετέχει. «Εμένα, όταν με προσέγγισαν οι διοργανωτές πριν από μερικούς μήνες, μου δόθηκε ως ξεκάθαρη οδηγία ότι γίνεται ένα συνέδριο με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι και λύσεις για το πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον σάλο που ξέσπασε με το σποτ για το πρώτο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας απέσυρε τη συμμετοχή της και μέσα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της