Τριαντάφυλλος: Πήγε στο Love it και έστειλε μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη
13:44 - 14/06/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής
To άρθρο Τριαντάφυλλος: Πήγε στο Love it και έστειλε μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος – Survivor: «Θέλω να πω στην οικογένεια της Μαριαλένας ότι…»
Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο Love it και μίλησε για την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor ενώ έστειλε και μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας. «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατάλαβα την αγάπη του κόσμου μετά από την έβδομη όγδοη παραμονή μου. Δεν φοβήθηκα να είμαι ο εαυτός μου με ... Περισσότερα
To άρθρο Τριαντάφυλλος – Survivor: «Θέλω να πω στην οικογένεια της Μαριαλένας ότι…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος: «Θέλω να πω στην οικογένεια της Μαριαλένας ότι…» (βίντεο)
Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο Love it και μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor ενώ έστειλε και μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας. «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατάλαβα την αγάπη του κόσμου μετά από την έβδομη όγδοη παραμονή μου. Δεν φοβήθηκα να είμαι ο εαυτός μου με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr