Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω στην Αγιά Σοφιά»
16:34 - 14/06/2021
Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο αρχηγός της ΑΕΚ πάτησε στο νέο γήπεδο της ομάδας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας ότι έχει ονειρευτεί πολλές φορές να παίζει στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena. Αναλυτικά όσα γράφει η ΠΑΕ ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, με την προοπτική […]
The post Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω στην Αγιά Σοφιά» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω σε αυτό το γήπεδο»! (video)
Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου μετά την επίσημη ανανέωση…
Διαβάστε το στο onsports.grΜάνταλος για «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena: «Εχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω σε αυτό το γήπεδο!» (vid)
Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε το συμβόλαιό με την ΑΕΚ, με την προοπτική να είναι ο αρχηγός που θα πατήσει για πρώτη φορά το νέο γήπεδο της
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜάνταλος για το νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να μπω στο νέο γήπεδο»
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε στην ΑΕΚ έως το 2024 και το όνειρό του να μπει στο νέο γήπεδο.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ-Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω σε αυτό το γήπεδο»
ΒΙΝΤΕΟ-Μάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να παίζω σε αυτό το γήπεδο»
14/06/2021
Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, με την προοπτική να είναι ο αρχηγός που θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι του νέου της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ονειρευτεί πολλές φορές τη συγκεκριμένη στιγμή. Πριν αυτή έρθει, όμως, ο διεθνής Έλληνας άσος επισκέφτηκε την «OPAP Arena», ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της, που έχουν αρχίσει να παίρνουν την τελική τους μορφή και μίλησε στην κάμερα του «AEK TV».
Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όσα έχει βιώσει αυτά τα επτά χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στις καλές και τις δύσκολες
Διαβάστε το στο filathlos.grΜάνταλος: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές να μπαίνω στο νέο γήπεδο» (vid)
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την απόφαση του να ανανεώσει στην ΑΕΚ, αλλά και για το νέο γήπεδο που ετοιμάζει η Ένωση.
Διαβάστε το στο to10.gr