Φάρμα-Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι
18:22 - 14/06/2021
Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος μιλά για την Φάρμα και περιγράφει τη ζωή του σε ένα σπίτι με 9 αδέρφια - "Η μάνα είναι ήρωας. Οικονομικά ήταν δύσκολα, πιάσαμε από μικρά δουλειά"
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Θεοδωρόπουλος – Φάρμα: Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Στο “Πρωινό” ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο πρώην παίκτης της «Φάρμας», ο οποίος κατάφερε να φτάσει στους 4 του τελικού. Μεταξύ άλλων,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Θεοδωρόπουλος – Φάρμα: Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι
Διαβάστε το στο spoilersΗ Φάρμα – Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος – Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον
Δημοσιεύθηκε: 15 Ιουνίου 2021 16:15 Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωϊνό και μίλησε για την εμπειρία του από τη Φάρμα. Είπε πως ο Κώστας...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φάρμα – Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος – Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον
Διαβάστε το στο spoilers