Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη σύντροφό του
08:18 - 15/06/2021
Ο Κώστας Φραγκολιάς φαίνεται πως δεν τη γλίτωσε, καθώς μερικές ημέρες μετά τη σύντροφό του βρέθηκε
To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορωνοϊό
Είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
Διαβάστε το στο Ο Κώστας Φραγκολιάς θετικός στον κορονοϊό: «Δεν είμαι αρνητής, δεν πρόλαβα να κάνω το εμβόλιο»
Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day ότι κόλλησε κορονοϊό και μίλησε για τα συμπτώματα που έχει. O Kώστας Φραγκολιάς, αφού πρώτα μπήκε σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του, Δώρα, που νόσησε από κορονοϊό, κόλλησε και ο ίδιος. Την αποκάλυψη την έκανε έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Ο Κώστας Φραγκολιάς ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Κώστας Φραγκολιάς θετικός στον κορονοϊό: «Δεν είμαι αρνητής, δεν πρόλαβα να κάνω το εμβόλιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορωνοϊό – Τι δήλωσε για το εμβόλιο
Εκτός Happy Day ήταν και σήμερα ο Κώστας Φραγκολιάς, καθώς νόσησε από κορωνοϊό. Μιλώντας στην εκπομπή, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε ότι, αφού πρώτα μπήκε σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του, Δώρα, κόλλησε και ο ίδιος. «Την πατήσαμε», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. «Έχω υποψίες πως κόλλησα. Αν δεν...
The post Κώστας Φραγκολιάς: Θετικός στον κορωνοϊό – Τι δήλωσε για το εμβόλιο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr