Καταγγελία κατά του Ηρακλή στον ΠΣΑΚ
16:12 - 15/06/2021
Σε καταγγελία κατά του Ηρακλή στον ΠΣΑΚ προχώρησε ο καλαθοσφαιριστής Φώτης Γεωργαλάς, υποστηρίζοντας ότι μετά τον τραυματισμό του διακόπηκε μονομερώς το συμβόλαιο του με την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Ονομάζομαι Φώτης Γεωργαλάς, είμαι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ Ηρακλής και μέλος του ΠΣΑΚ. Την 8-4-2021 τραυματίστηκα στο γόνατο σε προπόνηση της ομάδας μου. Για έναν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απίστευτη καταγγελία μπασκετμπολίστα του Ηρακλή στον ΠΣΑΚ
Η απίστευτη καταγγελία μπασκετμπολίστα του Ηρακλή στον ΠΣΑΚ
15/06/2021
Τον Ηρακλή κατήγγειλε ο Φώτης Γεωργαλάς στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών για τη στάση του μετά τον τραυματισμό του.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική επιστολή:
«Ονομάζομαι Φώτης Γεωργαλάς, είμαι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ Ηρακλής και μέλος του ΠΣΑΚ.
Την 8-4-2021 τραυματίστηκα στο γόνατο σε προπόνηση της ομάδας μου. Για έναν ολόκληρο μήνα προσπαθούσα να διαπιστώσω το είδος και το μέγεθος του τραυματισμού μου επισκεπτόμενος αρκετούς ορθοπαιδικούς ιατρούς, μιας και ο Ηρακλής δεν συνεργαζόταν με ορθοπαιδικό (είχε μόνο το φυσίατρο κ. Στέφα).
Τελικά, αφού έκ
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαταγγελία Γεωργαλά κατά Ηρακλή
O Φώτης Γεωργαλάς κατήγγειλε τον Ηρακλή για τη στάση του μετά τον τραυματισμό του στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.
Διαβάστε το στο to10.grΣτην τελική ευθεία του Αραούχο στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο και πιέζει τη Λας Πάλμας για να κλείσει η συμφωνία.
Διαβάστε το στο to10.gr