Ρονάλντο: «Ευγνώμων στην ομάδα»

22:40 - 15/06/2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουγγαρίας και δήλωσε ευγνώμων στην ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιοβάνοβιτς: «Εγώ έχω την ευθύνη»

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (16/06) τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως νέο προπονητή του κλαμπ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει εξαρχής το στίγμα της φιλοσοφίας του και του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να λειτουργήσει για να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης... The post Γιοβάνοβιτς: «Εγώ έχω την ευθύνη» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώτης: «Ευγνώμων που ανήκω στον Ιωνικό»

Ο νεαρός γκαρντ του Ιωνικού Μάριος Γιώτης, τραυματίστηκε σοβαρά σε φιλικό της ομάδας του με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ρονάλντο: «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου»

Για την νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουγγαρίας μίλησαν στην συνέντευξη τύπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά όσα είπαν: Κριστιάνο Ρονάλντο (αρχηγός Πορτογαλίας): «Το…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ