#Κριστιάνο Ρονάλντο

Ακόμα μία Ferrari στη συλλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο (+video)

Newsauto.gr
Όταν είσαι ένας εκ των κορυφαίων και πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως, τα χρήματα για μία ολοκαίνουρια και περιορισμένης διαθεσιμότητας Ferrari είναι μία απλή υπόθεση. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη νέα του γυαλιστερή Ferrari Daytona SP3. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε στη γενέτειρά του τη Λισαβόνα με το καινούριο του «παιχνίδι», καθώς […]
18:00 27/03/2024

Πορτογαλία: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος που φόρεσε το «7» του Ρονάλντο μετά από 17 χρόνια

Gazzetta
Μετά από 17 χρόνια ποδοσφαιριστής της εθνικής Πορτογαλίας που δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε τη φανέλα με το Νο. 17.
20:00 22/03/2024

Ρονάλντο: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Πορτογάλου – ένα σαουδαραβικό ξενοδοχείο στην Ερυθρά Θάλασσα

aek1924.gr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκιες και η σύντροφός του, μας δείχνει την πρόοδο του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από βασιλιάς του ποδοσφαίρου, επιθυμεί να φτάσει στη κορυφή και με τις επιχειρήσεις του. Δεν σταματάει με τίποτα, στόχος του είναι να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε όλους του τομείς. […] The post Ρονάλντο: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Πορτογάλου – ένα σαουδαραβικό ξενοδοχείο στην Ερυθρά Θάλασσα appeared first on AEK1924.gr.
10:37 19/03/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η φωτογραφία με τα πρησμένα του πόδια που έγινε viral

Newsit
Το Instastory του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα πόδια του να είναι πρησμένα, προκάλεσε ένα μικρό… χαμό στα social media! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ρεπό του, μπροστά από μια πισίνα, αλλά η εικόνα που είχαν τα πόδια του, ανησύχησε τους θαυμαστές του. Τα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο (μέχρι και τα δάχτυλά του) ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: Η φωτογραφία με τα πρησμένα του πόδια που έγινε viral δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 18/03/2024

Άπιαστος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τις 800 νίκες

onsports.gr
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ιστορίας που φτάνει αυτό τον αριθμό…
08:17 14/03/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σφοδρή κριτική μετά την ασύλληπτη χαμένη ευκαιρία - «Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί»

onsports.gr
Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League Ασίας.
23:17 12/03/2024

Αλ Νασρ: Η οργή των οπαδών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

fosonline.gr
Στο στόχαστρο των οπαδών της Αλ Νασρ βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το ασιατικό Champions League.
16:46 12/03/2024

Απολογία Ρονάλντο στους θεατές μετά τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες

aek1924.gr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, μετά τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Αϊν, η οποία έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ Η Αλ Νασρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είδαν την Αλ Αϊν να «κλέβει» την πρόκριση από τα χέρια τους για τα ημιτελικά του φετινού Ασατικού Τσάμπιονς […] The post Απολογία Ρονάλντο στους θεατές μετά τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες appeared first on AEK1924.gr.
11:37 12/03/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία στο Champions League Ασίας (video)

NewsBomb
Viral έχει γίνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά το βίντεο με την χαμένη ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στον προημιτελικό…Περισσότερα...
23:00 11/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Νίκη από το... πέναλτι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Νίκη από το... πέναλτι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 09/03/2024 Στον δρόμο των επιτυχιών στην Premier League επέστρεψε η Γιουνάιτεντ μετά την ήττα (3-1) από τη συμπολίτισσα Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ κέρδισε 2-0 την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» για την 28η αγωνιστική της Premier League και με το «τρίποντο» αυτό πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο δωδέκατο λεπτό της συνάντησης, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρνάτσο από τον Ταρκόφσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες και άνοιξε το σκορ, καταγράφοντας έτσι κι ένα ιστο
16:46 09/03/2024

Οι ευχές του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα γενέθλια της Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Οι ευχές του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα γενέθλια της Ρεάλ (ΦΩΤΟ) 06/03/2024 Η 6η Μαρτίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία γιορτάζει 122 χρόνια από την ίδρυσή της. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να «ευχηθούν» στη «βασίλισσα», ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της, Κριστιάνο Ρονάλντο. «Συγχαρητήρια για αυτά τα 122 χρόνια ιστορίας, μαδριλένικη οικογένια! Hala Madrid!», έγραψε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο twitter. Ο «CR7» έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια με τη Ρεάλ, φορώντας τη φανέλα της οποίας έκανε 438 εμφανίσεις και σκόραρε 450 γκολ. Με τους Μαδριλένους κατέκτησε πολυάριθμους τίτλους, μεταξύ των οποίων και
20:46 06/03/2024

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα για την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, αλλά τα χνάρια του φαίνεται ότι ακολουθεί και ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ. Ο μεγαλύτερος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται στην ομάδα κάτω των 13 ετών της Αλ Νασρ και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος είναι μάλιστα ... Περισσότερα To άρθρο Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 04/03/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεορχίνα αποκάλυψε on camera πότε θα αποσυρθεί ο CR7 (video)

onsports.gr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μέσα…
09:17 04/03/2024

Αλ Νασρ – Αλ Χαζέμ 4-4 στο ματς της χρονιάς! (video)

pressaris.gr
Η Αλ Νασρ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Αλ Χαζέμ (4-4) αλλά χάρισε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο κοινό. Η Αλ Νασρ αναγκάστηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Αλ Χαζέμ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος θρύλος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τις χειρονομίες που έκανε στον τελευταίο αγώνα […] The post Αλ Νασρ – Αλ Χαζέμ 4-4 στο ματς της χρονιάς! (video) appeared first on pressaris.gr.
00:09 01/03/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο για την άσεμνη χειρονομία

Gazzetta
Με ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.500 ευρώ τιμώρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι της Αλ Νασρ.
12:00 29/02/2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με τιμωρία για την άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο “στόχαστρο” για τους λάθους λόγους στο Αλ Σαμπάμπ – Αλ Νασρ και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία από τις αρχές του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία. Οι οπαδοί της Αλ Σαμπάμπ έβριζαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα του αγώνα και τον… πίκαραν φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο τον ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με τιμωρία για την άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 26/02/2024

H χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο κοινό της Αλ Σαμπάμπ που φώναζε… «Μέσι-Μέσι» (vids)

thessports.gr
Η Αλ Νασρ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Αλ Σαμπάμπ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ με πέναλτι και στο φινάλε του αγώνα να αντιδρά στις αποδοκιμασίες του κοινού. Οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν περιπαικτικά προς τον Πορτογάλο σταρ «Μέσι-Μέσι» κι αυτός γύρισε προς το μέρος του, έκανε μια άσεμνη χειρονομία […]
11:53 26/02/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άσεμνη χειρονομία του Πορτογάλου, έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε οπαδούς που του φώναζαν «Μέσι, Μέσι» (vid)

Gazzetta
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο κυριακάτικο (25/02) παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Σαμπάμπ όμως έχασε και πάλι την αυτοσυγκράτησή του με οπαδούς που του φώναζαν «Μέσι, Μέσι» κάνοντας μια απαράδεκτη χειρονομία.
09:00 26/02/2024

Εκόνγκ για Σαουδική Αραβία: «Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να το σκεφτώ»

filathlos.gr
Εκόνγκ για Σαουδική Αραβία: «Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να το σκεφτώ» 24/02/2024 Δηλώσεις σε Μέσο της Σαουδικής Αραβίας παραχώρησε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Saudi Pro League. “Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή, γιατί δεν είναι μία κατάσταση που είναι ακριβώς μπροστά μου. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτι το συναρπαστικό. Είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που ήταν μέρος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί. Εάν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερ
12:46 24/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load