Άρης: Στη Θεσσαλονίκη Μήτρογλου και Ρόουζ

08:56 - 16/06/2021

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που είχαν πάρει επιπλέον άδεια, θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης: Ενσωματώθηκε και ο Μήτρογλου, εξετάσεις για τον Ρόουζ

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το νέο πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (16/6) στο Ρύσιο. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω» - Στη Θεσσαλονίκη Μήτρογλου και Ρόουζ (ΦΩΤΟ)

Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω» - Στη Θεσσαλονίκη Μήτρογλου και Ρόουζ (ΦΩΤΟ) 16/06/2021 Ο Λούκας Σάσα προσβλήθηκε από κορονοϊό στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται και είναι υποχρεωμένος να τεθεί σε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικός και να του επιτραπεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη, που λογικά θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, παραμένει αισιόδοξος και μέσω των social media στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους των κίτρινων: «Ναι, ξέχασα ότι υπάρχει αυτός ο γα… ιός, αλλά είμαι καλά, χωρίς δυνατά συμπτώματα και περιμένω να είμαι αρνητικός ξανά, ώστε να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα. Σύντομα θα είμαι πίσω και θα ενσωματωθώ σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)