Λοβέρδος: «Το απόγευμα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΠΑΣΟΚ με σύμβολο τον πράσινο ήλιο»

12:10 - 16/06/2021

«Ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου κι έκανε την πορεία που έκανε για το καλό της Ελλάδας, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κόμμα που ίδρυσαν άνθρωποι που έφυγαν», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος ονομαστικά στους «Θεοδωράκη, Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο»

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λοβέρδος: «Το απόγευμα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΠΑΣΟΚ με σύμβολο τον πράσινο ήλιο»

«Ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου κι έκανε την πορεία που έκανε για το καλό της Ελλάδας, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κόμμα που ίδρυσαν άνθρωποι που έφυγαν», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος ονομαστικά στους «Θεοδωράκη, Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο»

Διαβάστε το στο tovima

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα»

Παράλληλα, αυτό που θα προτείνει είναι «ΠΑΣΟΚ με σύμβολο τον πράσινο ήλιο», δηλαδή το ιστορικό σύμβολο του κόμματος. «Το απόγευμα θα κάνω την έναρξη της διαβούλευσης για την υποψηφιότητά του με μία διακήρυξη. Η διαβούλευση θα κρατήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και θα αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. «Εγώ λέω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λοβέρδος: Η διακήρυξη για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα με σύμβολο τον πράσινο ήλιο

Η ονομαστική αναφορά σε Θεοδωράκη, Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο. Θα είναι το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα και όχι η αντιπολίτευση του 20ου αιώνα», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο διεκδικητής της ηγεσίας του κόμματος The post Λοβέρδος: Η διακήρυξη για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα με σύμβολο τον πράσινο ήλιο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Wed, 16/06/2021 - 22:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ανδρέας Λοβέρδος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με σύνθημα «Πράσινη Επανάσταση»

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»