Θεσσαλονίκη: ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο για την αστυνομία- Πως αντέδρασε η Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)
21:49 - 11/12/2019
Την έναρξη της ειδικής συνεδρίασης για τον ΟΑΣΘ, κήρυξε με εισήγηση του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» για την πόλη «να μην έχει ούτε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς».
The post Θεσσαλονίκη: ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο για την αστυνομία- Πως αντέδρασε η Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο) appeared first on EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο για ΟΑΣΘ και αστυνομικούς ελέγχους (video)
Εν μέσω εντάσεων πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ - Καταγγελίες για ελέγχους πολιτών που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση από την ΕΛ.ΑΣ.Την υπόσχεση πως μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, 100 - 120 λεωφορεία θα κυκλοφορούν στον πολεοδομικό ιστό της Θεσσαλονίκης, αριθμός που θα προκύψει μέσω της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ, έδωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, μιλώντας στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα συζήτησης τον ΟΑΣΘ. Η συνεδρίαση κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, με εντάσεις, καταγγελίες και ολιγόλεπτες διακοπές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο κ. Σταθόπουλος δεσμεύτηκε επίσης
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr