ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν – Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

19:10 - 17/06/2021

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της. Σε Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία ψάχνει τώρα τους δολοφόνους η ΕΛ.ΑΣ Η ανατροπή που φέρνει τον πιλότο από τη θέση του συντετριμμένου συζύγου και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Απίστευτη εξέλιξη – Ο σύζυγος της Καρολάιν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Lamianow.gr Γλυκά Νερά: Απίστευτη εξέλιξη – Ο σύζυγος της Καρολάιν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο Δεν πρόκειται για θεωρία συνομωσίας αλλά για μια τραγική επαλήθευση του κανόνα που θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των εγκλημάτων που καταλήγουν σε δολοφονία της συζύγου, οφείλονται στο έτερον ήμισυ του ζευγαριού. Αυτός ο κανόνας φαίνεται πως ισχύει και στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει πλέον […] Γλυκά Νερά: Απίστευτη εξέλιξη – Ο σύζυγος της Καρολάιν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο