#Ρουμανία

Ρώσικα drones πλησίασαν τα Ρουμανικά σύνορα και καταρρίφθηκαν

Newsbeast.gr
Η Ρουμανία κατέρριψε ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τον ουκρανικό εναέριο χώρο το βράδυ της Πέμπτης 27/07. Ένα νέο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media δείχνει τα ρουμανικά αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά πυροβόλα Gepard να καταρρίπτουν ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον ποταμό που χωρίζει τη Ρουμανία από την Ουκρανία κοντά στο Izmail. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η Ρουμανία αναγκάστηκε να αναλάβει δράση αφού τουλάχιστον 1 μη επανδρωμένο αεροσκάφος χτύπησε 11 χιλιόμετρα από το έδαφός της και επιπλέον μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούσαν προς το μέρος τους.
23:56 25/07/2024

Ρουμανία: Κατέρριψε ρωσικά drones (vid)

NewsBomb
Το περιστατικό έγινε κατά μήκος του ποταμού που χωρίζει τη Ρουμανία από την ΟυκρανίαΠερισσότερα...
23:47 25/07/2024

H Andeli συνάντησε στη Ρουμανία τους Red Bull Romaniacs (vid)

Gazzetta
Πώς μια «μαγική» εξόρμηση μοτοσικλετιστών συνδυάστηκε με έναν από τους πιο ακραίους αγώνες enduro.
15:01 25/07/2024

Νέες ταινίες: Ο Deadpool και ο Wolverine στο σύμπαν της Marvel και μια τίγρης από τη Ρουμανία

NewsBomb
Ανάμεσα στις πρεμιέρες της εβδομάδας ξεχωρίζει το μπλοκμπάστερ της Marvel, «Deadpool & Wolverine»Περισσότερα...
11:56 25/07/2024

«Καμπάνες» της UEFA σε οχτώ χώρες για ρατσιστικά παραπτώματα οπαδών τους στο EURO 2024

Newsbeast.gr
Το πειθαρχικό όργανο της UEFA επέβαλε ξεχωριστά πρόστιμα στις ομοσπονδίες 8 χωρών για την συμπεριφορά των οπαδών τους κατά τη διάρκεια του EURO 2024. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία «…το αρμόδιο όργανο ελέγχου, δεοντολογίας και πειθαρχίας της UEFA (CEDB) προχώρησε στην τιμωρία 8 χωρών για ρατσιστικές συμπεριφορές. Πρόκειται για τις Αυστρία (πρόστιμο 30.000 ευρώ), Αλβανία (30.000 ευρώ), Πολωνία (20.000 ευρώ), Σερβία (30.000 ευρώ) Κροατία (50.000 ευρώ), Ρουμανία (40.000 ευρώ), Σλοβενία (30.000 ευρώ) και Ουγγαρία (30.000 ευρώ)». Παράλληλα, σ’ όλες τις χώρες επιβλήθηκαν κι απαγορεύσεις παρουσίας των οπαδών τους στα επόμενα 1 ή 2 εκτός έδρας παιχνίδ
00:29 25/07/2024

Πανώλη σε αιγοπρόβατα: Εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα σε Τύρναβο και Τέμπη

Παραπολιτικά
Πλέον οι Αρχές γνωρίζουν ότι τα πρόβατα και τα κατσίκια που νοσούν με πανώλη ήρθαν από τη Ρουμανία, κι έτσι οι έλεγχοι είναι πιο στοχευμένοι
11:28 23/07/2024

Εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων σε Τύρναβο και Τέμπη - Συναγερμός και στην Ήπειρο

Newsit
Δύο νέα κρούσματα πανώλης σε πρόβατα και κατσίκια εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε Τύρναβο και Τέμπη, καθώς οι Αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους. Πλέον οι Αρχές γνωρίζουν ότι τα πρόβατα και τα κατσίκια που νοσούν με πανώλη ήρθαν από τη Ρουμανία. Με αυτό το δεδομένο οι έλεγχοι είναι πιο στοχευμένοι, ενώ κλειστά παραμένουν τα σφαγεία ... Περισσότερα To άρθρο Εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων σε Τύρναβο και Τέμπη - Συναγερμός και στην Ήπειρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:10 23/07/2024

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου 47χρονος που έκανε διακοπές στη Σκιάθο

Newsit
Ένας 47χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σκιάθο την Δευτέρα (22/07/2024). Σύμφωνα με το Skiathoslife, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Σκιάθο περίπου στις 18:15 ανέβηκε στο δωμάτιο του 47χρονου αλλά τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο και τον μετέφερε στο ... Περισσότερα To άρθρο Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου 47χρονος που έκανε διακοπές στη Σκιάθο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 22/07/2024

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Newsit
Με ακόμα περισσότερη εξωστρέφεια προχωρά ο όμιλος ΔΕΗ στην υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδίου για τα επόμενα χρόνια, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις και πρωτοβουλίες της διοίκησης. Μετά την εξαγορά των δραστηριοτήτων της ιταλικής Enel στη Ρουμανία που ολοκληρώθηκε, ο όμιλος ΔΕΗ εξετάζει επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή των Βαλκανίων και ακόμη παραπέρα. Αυτό, άλλωστε, ... Περισσότερα To άρθρο Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

ΕΜΕΑ Finance: Βραβείο για τη συγχώνευση Alpha Bank Romania και UniCredit Romania

mononews.gr
Η συγχώνευση των θυγατρικών των δύο Ομίλων αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία της τρίτης μεγαλύτερης τράπεζας στη Ρουμανία, αποτελώντας ορόσημο για τον τραπεζικό κλάδο της χώρας
14:28 24/04/2024

Ρουμανία: Βρετανίδα τουρίστρια πήγε να βγάλει selfie με αρκούδα και παραλίγο να την κατασπαράξει

Παραπολιτικά
Μια ηλικιωμένη βρετανίδα τραυματίστηκε στη Ρουμανία όταν δέχτηκε επίθεση από άγρια αρκούδα
00:01 24/04/2024

Ρουμανία και Νότια Κορέα υπέγραψαν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας – Το Βουκουρέστι θα πάρει τα πυροβόλα K9;

onalert.gr
Οι ηγέτες από τη Ρουμανία και τη Νότια Κορέα υπέγραψαν συμφωνία για τη συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της κοινής παραγωγής όπλων. The post Ρουμανία και Νότια Κορέα υπέγραψαν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας – Το Βουκουρέστι θα πάρει τα πυροβόλα K9; appeared first on OnAlert.
16:28 23/04/2024

ΔΕΗ blue: Με ανανεωμένη κοινή εφαρμογή ηλεκτροκίνησης «PPC blue» σε Ρουμανία και Ελλάδα

Newsit
Η ΔΕΗ blue ανανεώνει και αναβαθμίζει την εφαρμογή της, κάνοντας την εμπειρία της φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη για τους οδηγούς, σηματοδοτώντας έτσι τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης του Ομίλου ΔΕΗ. Η εφαρμογή ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ blue, διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, αλλάζει και μετονομάζεται σε PPC blue, καθώς πλέον είναι ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΗ blue: Με ανανεωμένη κοινή εφαρμογή ηλεκτροκίνησης «PPC blue» σε Ρουμανία και Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 23/04/2024

Άμυνα: Μεγαλύτερες οι στρατιωτικές δαπάνες στην Ευρώπη από ό,τι στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου

in.gr
Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, εκτός από τρεις, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία, αύξησαν τις στρατιωτικές τους δαπάνες το 2023
15:01 23/04/2024

Ημέρα της Γης: Για 4η χρονιά η ΔΕΗ ηλεκτροδοτεί 4,3 εκατ. νοικοκυριά

tilegrafimanews.gr
Ημέρα της Γης: Για 4η συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης, σήμερα 22 Απριλίου, ηλεκτροδοτώντας 4.300.000 νοικοκυριά για 24 ώρες, με ενέργεια αποκλειστικά δεσμευμένη από ΑΠΕ, μέσα από την υπηρεσία «GreenPass» που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται από τα νοικοκυριά, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές. Με κεντρικό της μήνυμα για το 2024, «Δεν είναι απλώς μία ημέρα, αλλά ένα κίνημα», η Ημέρα της Γης δεσμεύεται να βάλει τέλος στα πλαστικά και τους ρύπους για χάρη της υγείας των ανθρώπων και του πλανήτη, ενώ παράλληλα καλεί τα κράτη, τους πολίτες και τους οργανισμούς, παγκοσμίως, να συντονιστούν με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίη
12:47 23/04/2024

F-16: Η Ρουμανία παρέλαβε νέα παρτίδα μεταχειρισμένων μαχητικών αεροσκαφών που αγόρασε από τη Νορβηγία [pics]

onalert.gr
Η Ρουμανία υποδέχτηκε νέα «παρτίδα» τριών μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 στο πλαίσιο συμφωνίας προμήθειας που υπέγραψε η χώρα με τη Νορβηγία. The post F-16: Η Ρουμανία παρέλαβε νέα παρτίδα μεταχειρισμένων μαχητικών αεροσκαφών που αγόρασε από τη Νορβηγία [pics] appeared first on OnAlert.
11:28 23/04/2024

Επίσκεψη δημοσιογράφων από τη Ρουμανία στο Ανατολικό Πήλιο

myvolos.net
Μετά από συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και των όμορων Δήμων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου επίσκεψη των δημοσιογράφων από τη Ρουμανία, Titi & Estella Dinca, από το κανάλι TVR, για την εκπομπή Cap Compas Travel Programme με τη συνοδεία του ξεναγού Ludo Mazac στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και του Πηλίου. Στάση σε […]
18:46 20/04/2024

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ – Spoiler: Ο Λουκάς δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

logiastarata.gr
Ο Λουκάς, μπροστά στον κίνδυνο της ζωής της Εύας, ζητάει τη βοήθεια του φίλου του, Στέλιου. Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει λύση στο αδιέξοδο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να απολογηθεί στον εισαγγελέα για την ικανότητα κηδεμονίας του Λουκά. Η Ελένα συναντά, επιτέλους, την εγγονή της, αλλά εκείνη αρνείται να φύγει μαζί της στη Ρουμανία και να […] The post ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ – Spoiler: Ο Λουκάς δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 19/04/2024

F-16 στην Ουκρανία: Η Ολλανδία στέλνει άλλα τρία μαχητικά για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη Ρουμανία

onalert.gr
Η Ολλανδία θα παραδώσει σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, άλλα τρία μαχητικά αεροσκάφη F-16 σε εγκαταστάσεις εκπαίδευσης στη Ρουμανία. The post F-16 στην Ουκρανία: Η Ολλανδία στέλνει άλλα τρία μαχητικά για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη Ρουμανία appeared first on OnAlert.
15:28 17/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load