Γλυκά Νερά: Η πρώτη φορά που μίλησε στις κάμερες ο 32χρονος πιλότος - Ήρεμος, αλλά αγχωμένος [Βίντεο]

20:38 - 17/06/2021

Σίγουρος για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς κλάματα, σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, ο 32χρονος είχε κάνει δηλώσεις στις κάμερες λίγες ώρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Έφτασε στα δικαστήρια ο 33χρονος πιλότος με αλεξίσφαιρο γιλέκο

Λίγο πριν τις 17:00 έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνοδευόταν από αστυνομικούς, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι ο 32χρονος πιλότος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, στο σπίτι τους […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γλυκά Νερά: Πόσα χρόνια φυλακή μπορεί να κάνει ο 32χρονος πιλότος – Οι ποινές που αντιμετωπίζει

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου-συζύγου στα Γλυκά Νερά. Ποιες είναι οι ποινές που αντιμετωπίζει ο 32χρονος. Μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σειρά έχει η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το έγκλημά του επισύρει ισόβια κάθειρξη κάτι που ισοδυναμεί με 16 χρόνια φυλάκισης. «Η ανθρωποκτονία τιμωρείται με 16 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του 32χρονου πιλότου – «Είμαι μετανοιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ»

«Είμαι μετανοιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ» φέρεται να είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον δικηγόρο του, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T Live.Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις