Έλλη Στάη: «Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά»

23:28 - 17/06/2021

Καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη βρέθηκε η Έλλη Στάη, τη νύχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» του OPEN. H γνωστή […] The post Έλλη Στάη: «Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά (Βίντεο)

Μια διαφορετική εξομολόγηση από την Έλλη Στάη για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο

Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά

H Έλλη Στάη εξομολογήθηκε τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Διαβάστε το στο

Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά

Στη μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Στάση που βρέθηκε καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ». «Στο ξεκίνημα μου στην τηλεόραση έτρεμα σαν το ψάρι. Γύρισα στο σπίτι το βράδυ και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλλη Στάη: «Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά»

Η Έλλη Στάη, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» του OPEN. H γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν αναφέρθηκε,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εξομολόγηση Έλλης Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη- Έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

H γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών. Ειδικότερα, η Έλλη Στάη αποκάλυψε πως «στο ξεκίνημα μου στην τηλεόραση έτρεμα σαν το ψάρι. Γύρισα στο σπίτι το βράδυ και έκλαιγα, μιλάμε για κλάμα, γιατί δεν ήξερα που είμαι μέσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Έλλη Στάη: Έπαθα σοβαρή κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά

"Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά" εξομολογείται για πρώτη φορά η Ελλη Στάη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια

Η Έλλη Στάη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και απάντησε στο αν την βοήθησαν οι επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της. “Πήγα κανα δύο φορές στον ψυχαναλυτή πριν από αρκετά χρόνια, για να με βοηθήσει στα προβλήματα που αισθανόμουν ότι έχω. έχω ένα χαρακτηριστικό που είναι κακό. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλλη Στάη: Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη

Καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Έλλη Στάη. Η γνωστή δημοσιογράφος προχώρησε σε μια διαφορετική εξομολόγηση, για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλλη Στάη: Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη

Διαβάστε το στο spoilers

Έλλη Στάη: Είχα σοβαρή κατάθλιψη, πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια

«Όταν δεν το έχεις πάθει και δεν το ξέρεις, τρελαίνεσαι» – Αυτή τη παραδοχή έκανε η Έλλη Στάη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο OPEN «Πήγα κανα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Στάη: «Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά»

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Έλλη Στάη: Έπαθα κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά χάπια (video)

Τι είπε για την δουλειά της, τις σχέσεις της με τους άνδρες, την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και την ανατροφή του γιου της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελλη Στάη: Εχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά

Καλεσμένη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ελλη Στάη, σε μια από τις σπάνιες και διαφορετικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, όπου μίλησε για όλα. «Έχω ένα χαρακτηριστικό που είναι κακό, καλό στη δουλειά μου, αλλά πάρα πολύ κακό στην υπόλοιπη ζωή μου. Απομυθοποιώ πολύ εύκολα τα πράγματα. Δεν μπορούσα να έχω ψυχαναλυτή γιατί […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια

Η Έλλη Στάη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και απάντησε... The post Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο