Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής 33χρονου: Φάνηκε να αντιγράφει την ιστορία της ληστείας από εμάς
10:14 - 18/06/2021
Την δική του ιστορία με την ληστεία πιστεύει ο εκπαιδευτής – πιλότος ότι έπλασε ο 33χρονος για την δολοφονία της...
The post Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής 33χρονου: Φάνηκε να αντιγράφει την ιστορία της ληστείας από εμάς appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά - Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου
Τι λέει για τα κοινά στοιχεία στις δύο επιθέσεις – Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να «χτίσει» άλλοθι – Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου
«Όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν “γιό τους”». Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου μίλησε στον Ant1 για την περίπτωση της διάρρηξης που είχε βιώσει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι και για τις ομοιότητες που είχε παρουσιάσει ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στην υπόθεση των Γλυκών […]
Διαβάστε το στο topnews.grΓλυκά Νερά - Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου
Τι λέει για τα κοινά στοιχεία στις δύο επιθέσεις
Διαβάστε το στο patrasevents.gr