«Μίλησε» το ημερολόγιο της Καρολάιν: «Έμεινα μαζί του για την κόρη μου…»

21:22 - 18/06/2021

Στο «φως» το ημερολόγιο της Καρολάιν που εντοπίστηκε από τις Αρχές στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Το διατηρούσε τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως προκύπτει μιλούσε για μία σχέση αλληλεξάρτησης και γεμάτη εντάσεις και προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. 3 Ιουλίου 2020: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: ΔΕΙΤΕ τι έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της- "Έμεινα μαζί του για την κόρη μου…"

Μια σχέση πάθους, αλληλεξάρτησης, με εντάσεις που έφταναν ακόμη και στη χειροδικία καταγράφεται στις σελίδες του ημερολογίου της άτυχης Καρολάιν που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Το ημερολόγιο της Καρολάιν – Τι έγραφε για τον 32χρονο δολοφόνο

«Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη»   Σε ένα διαβιβαστικό 25 σελίδων περιγράφονται οι τελευταίοι σκληροί μήνες για την άτυχη Καρολάιν την οποία δολοφόνησε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος Η Καρολάιν περιέγραφε τη μάχη της για να είναι […] The post Το ημερολόγιο της Καρολάιν – Τι έγραφε για τον 32χρονο δολοφόνο appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»