Ο Aγρινιώτης Κατερινόπουλος αποθεώνεται στο Twitter: «Αν το “σας τα έλεγα εγώ” είχε πρόσωπο»
11:50 - 19/06/2021
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επέστρεψε στο «Φως στο Τούνελ» της Αγγλικής Νικολούλη και αποθεώθηκε. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που από την αρχή της υπόθεσης των Γλυκών Νερών ήταν επιφυλακτικός με την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση. Με αυτά που έλεγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη άφηνε ξεκάθαρα υπόνοιες οτι ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κατερινόπουλος αποθεώνεται από όλο το Twitter: «Αν το “σας τα έλεγα εγώ” είχε πρόσωπο»
Ο Aγρινιώτης Θανάσης Κατερινόπουλος επέστρεψε στο «Φως στο Τούνελ» της Αγγλικής Νικολούλη και αποθεώθηκε.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Κατερινόπουλος αποθεώνεται από όλο το Twitter: «Αν το “σας τα έλεγα εγώ” είχε πρόσωπο»
Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος επέστρεψε στο «Φως στο Τούνελ» της Αγγλικής Νικολούλη και αποθεώθηκε. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που από την αρχή της υπόθεσης των Γλυκών Νερών ήταν επιφυλακτικός με την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση. Με αυτά που έλεγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr