#Θανάσης Κατερινόπουλος

Κατερινόπουλος για το φονικό στη Γλυφάδα: «Σίγουρα οικονομικό το κίνητρο του δράστη»

tovima
Τι αναφέρει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το κίνητρο του 76χρονου που σκόρπισε τον θάνατο στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα - «Κλειδί» η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση.
16:00 17/02/2024

Μεσολόγγι -Κατερινόπουλος για Μπάμπη: Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί στο σημείο της δολοφονίας του

eretikos.gr
Μεσολόγγι: Δόλωμα» ώστε ο Μπάμπης Κούτσικος να μεταφερθεί στο σημείο της δολοφονίας του χαρακτήρισε τον 50χρονο κρεοπώλη ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Την ώρα που έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου αλλά και του κινητού του 31χρονου παραμένουν άκαρπες ο ταξίαρχος ε.α. εστίασε στη στάση που κρατά ο προφυλακισμένος άνδρας που βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Κατά τη διάρκεια […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:58 29/01/2024

Ανατροπή για Μπάμπη Κούτσικο: Τι λένε για θησαυρούς, χρυσοθηρία, αρχαιοκαπηλία. Αποκαλύψεις [video]

fimes.gr
Τι υποστήριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι; Για ενασχόληση του δολοφονημένου Μπάμπη Κούτσικου με το κυνήγι θησαυρού μιλά στην απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση, που εκτυλίχθηκε στο Μεσολόγγι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ο 50χρονος […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανατροπή για Μπάμπη Κούτσικο: Τι λένε για θησαυρούς, χρυσοθηρία, αρχαιοκαπηλία. Αποκαλύψεις [video].
22:37 24/01/2024

Κατερινόπουλος για Μπάμπη Κούτσικο: Τον έφαγε το κύκλωμα-Ο κρεοπώλης φοβάται ότι αν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος

empisteutiko.gr
Την άποψη ότι ο Μπάμπης Κούτσικος έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή εξέφρασε στο Mega ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος. «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συζητάμε, μίλησα για ένα έγκλημα με συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων και όχι του ενός. Ο φερόμενος ως δράστης δε μίλησε ποτέ και […] The post Κατερινόπουλος για Μπάμπη Κούτσικο: Τον έφαγε το κύκλωμα-Ο κρεοπώλης φοβάται ότι αν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 23/01/2024

Κατερινόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καραϊβάζ»

empisteutiko.gr
Μίλησε για τα εγκλήματα που σόκαραν και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Αρχές δεν θα φτάσουν ποτέ στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε σε υποθέσεις και εγκλήματα που έχουν απασχολήσει και σοκάρει το πανελλήνιο. Μίλησε για την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, για την δολοφονία του […] The post Κατερινόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καραϊβάζ» appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 21/01/2024

Αλίαρτος-Κατερινόπουλος: «Κολοκύθια» εκπαιδευμένη είναι η ΟΠΚΕ – Εκπαιδεύονται μια φορά στα 5 χρόνια

eleftherostypos.gr
Αλίαρτος–Κατερινόπουλος: Ξέσπασε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, με αφορμή τον τραγικό χαμό του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο. Ο κ. Κατερινόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA προκειμένου να αναλύσει κατά πόσο μπορεί ένας αστυνομικός να χρησιμοποιήσει το όλπο που φέρει μαζί του. «Νομίζετε ότι οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται; Με συγχωρείτε για τη φράση […] Το άρθρο Αλίαρτος-Κατερινόπουλος: «Κολοκύθια» εκπαιδευμένη είναι η ΟΠΚΕ – Εκπαιδεύονται μια φορά στα 5 χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 14/11/2023

Αντιπαραθέσεις 2.8.2023

blueskytv.gr
Παρουσιάζει Κώστας Χαρδαβέλλας Καλεσμένοι Νίκος Ρωμανός  Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΝΔ Θανάσης Γκλαβίνας Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγής Γαλατσιάτος Καθ. Ιατρικής στις ΗΠΑ Θανάσης Κατερινόπουλος Ταξίαρχος ΕΛΑΣ Εν. Απ. Αντιπαραθέσεις 2.8.2023 on BLUE SKY.
09:46 03/08/2023

Κατερινόπουλος για Κω: Μην απορήσετε αν δούμε εκπλήξεις – Τι είπε για το δολοφόνο της Αναστάζια

paraskhnio.gr
Κενά στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω «βλέπει» ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, εκτίμησε πως θα υπάρξουν εκπλήξεις και πως δεν είναι ένας ο δράστης της δολοφονίας. «Η δολοφονία έγινε στο 2ο σπίτι, εμπλέκεται κι άλλος Το άρθρο Κατερινόπουλος για Κω: Μην απορήσετε αν δούμε εκπλήξεις – Τι είπε για το δολοφόνο της Αναστάζια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 21/06/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-27.3.23 | Θανάσης Κατερινόπουλος

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής καλεσμένος ο Θανάσης Κατερινόπουλος Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-27.3.23 | Θανάσης Κατερινόπουλος on BLUE SKY.
13:54 28/03/2023

Κατερινόπουλος για την Άρτεμις από το Κορωπί: Σήμερα είναι 22 ετών – Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι

Newsbeast.gr
Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της Άρτεμις από το Κορωπί φέρεται πως έχει κατατεθεί στην Αστυνομία, με την υπόθεση να φαίνεται πως λαμβάνει νέα τροπή, ενώ ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε πως τελικά η νεαρή κοπέλα είναι στη ζωή. Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει με συγκεκριμένο μάρτυρα και πως έχει ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία, η οποία όμως δεν έχει ενεργήσει ακόμα. Μάλιστα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, υποστήριξε ότι η νεαρή κοπέλα ζει και υπάρχει περίπτωση να μην θέλει η ίδια να επικοινήσει. «Αισθάνονται ότι η ελληνική Αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Πείτε τα, γιατί δεν τα λέτε; Για να μη νομίζετε ότι εγώ δε θέλετε να τα πείτε.
18:04 14/03/2023

Βόμβα Κατερινόπουλου για τους δολοφόνους του Καραϊβάζ – Ο επόμενος στόχος τους!

irafina.gr
Μήνυμα έστειλε μέσω αέρα ο πρώην Ταξίαρχος, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και την κινητικότητα που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στον υπόκοσμο. Την αθώωση των κατηγορουμένων της υπόθεσης Greek Mafia σχολίασε με «καρφιά» ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Πρόκειται για την δίκη που αφορούσε στα πλημμελήματα της υπόθεσης, καθώς για τα κακουργήματα βρίσκεται σε εξέλιξη […]
15:42 01/02/2023

Κατερινόπουλος για την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛΑΣ: Nα προσέχει μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι αυτός που μίλησε

thecaller.gr
Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις αποκαλύψεις της εμπλοκής συμμοριών και αστυνομικών σε εγκληματικές ενέργειες.Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις αποκαλύψεις της εμπλοκής συμμοριών και αστυνομικών σε εγκληματικές ενέργειες.Σήμερα το μεσημέρι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχολίασε την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ, λέγοντας με νόημα: «Αυτός που μίλησε, να προσέχει για να μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι… […]
14:50 31/01/2023

Κατερινόπουλος: Οποιαδήποτε συζήτηση για μετεκλογικές συνεργασίες ακυρώνει την προσπάθεια των υποψηφίων

thecaller.gr
Στο TheCaller WEB tv και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε ο ταξιάρχης εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.Στο TheCaller WEB tv και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε ο ταξιάρχης εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.Αρχικά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν έκρυψα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις» υπογράμμισε. «Στη Β’ Αθηνών, στον Δυτικό Τομέα, την περιοχή που ζω 40 […]
16:02 23/01/2023

Κατερινόπουλος: Η γυναίκα μου είναι το «λιμάνι» της ζωής μου – Δεν θα ξεχάσω τη λεωφορειοπειρατεία στον Γέρακα που ήμουν διαπραγματευτής

thecaller.gr
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος και σχολιαστής των αστυνομικών θεμάτων στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε στο περιοδικό “YOU”.Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος και σχολιαστής των αστυνομικών θεμάτων στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε στο περιοδικό “YOU”.Όπως είπε στην Τζώρτζια Συρίχα ο Θ. Κατερινόπουλος «δεν πήγα ποτέ καβάλα στο καλάμι που λένε και στο χωριό μου». Η ζωή στο Αγρίνιο και από εκεί στην Αθήνα, […]
12:16 21/01/2023

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον γιο του – «Σ’αγαπώ»

okmag.gr
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει συνδεθεί με τις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε αμέτρητες έρευνες της δημοσιογράφου. Οι αναρτήσεις του για την οικογένειά του είναι σπάνιες όμως αυτή τη φορά ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΛΑΣ θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του στον γιο του. Μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία και […] The post Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον γιο του – «Σ’αγαπώ» appeared first on OK! Magazine.
21:02 03/01/2023

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συσχέτιση που έκανε με τον πυροβολισμό του 16χρονου και την επέτειο του Γρηγορόπουλου

okmag.gr
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε τη λύπη και τον «αποτροπιασμό» του για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο στρατηγός εν αποστρατεία ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως θα περίμενε τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκ , ή ακόμα και του πρωθυπουργού για το περιστατικό. «Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, σήμερα είναι […] The post Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συσχέτιση που έκανε με τον πυροβολισμό του 16χρονου και την επέτειο του Γρηγορόπουλου appeared first on OK! Magazine Greece.
15:20 06/12/2022

Η σημασία της Εκπαίδευσης στην Αντιμετώπιση της Βίας

larisanew.gr
«Η σημασία της Εκπαίδευσης στην Αντιμετώπιση της Οικογενειακής Βίας,Εγκληματικότητας και κάθε μορφή βίας « ήταν  το θέμα της ημερίδας που  οργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών στην Αγία Βαρβάρα.  Οι εισηγητές Θανάσης Κατερινόπουλος  ταξίαρχος ε.α , Σταυρούλα Μπαντούνα ψυχολόγος και ο Χρήστος  Παρθένης αναπληρωτής  καθηγητής ΕΚΠΑ  ,μίλησαν ο καθένας μέσα από την εμπειρία τους […]
18:20 30/11/2022

Με ρόλο οι Αιτωλοακαρνάνες Θανάσης Κατερινόπουλος και Κατερίνα Κιτσάκη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

sinidisi.gr
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τον ορισμό, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, των νέων επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής (Τομεάρχες) και τους αναπληρωτές τους....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Με ρόλο οι Αιτωλοακαρνάνες Θανάσης Κατερινόπουλος και Κατερίνα Κιτσάκη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
09:48 26/11/2022

ΠΑΣΟΚ: Αρναούτογλου, Κατερινόπουλος και Λάσπα, τομεάρχες με απόφαση Ανδρουλάκη

Newsit
Τις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, για τους νέους τομεάρχες ανακοίνωσε σήμερα (25.11.2022) το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα ο Σάκης Αρναούτογλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος και η Κατερίνα Λάσπα. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου πλαισιώνει τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτισμού και η ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΣΟΚ: Αρναούτογλου, Κατερινόπουλος και Λάσπα, τομεάρχες με απόφαση Ανδρουλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 25/11/2022

Κατερινόπουλος για «Κιβωτό του Κόσμου»: Ακόμη και τυχόν υιοθεσίες πρέπει να διερευνηθούν – Είναι πολλά τα λεφτά…

thecaller.gr
Κιβωτός του Κόσμου: «Βόμβες» πέταξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Κατερινόπουλος αναφερόμενος-έστω και έμμεσα- στις εξελίξεις σχετικά με τη Δομή και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Κιβωτός του Κόσμου: «Βόμβες» πέταξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Κατερινόπουλος αναφερόμενος-έστω και έμμεσα- στις εξελίξεις σχετικά με τη Δομή και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Ειδικότερα, όπως είπε-μεταξύ άλλων- ο κ. Κατερινόπουλος, «όλα στο φως , ουδείς στο απυρόβλητο!!» και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Ακόμη και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρέπει […]
14:34 20/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load