Ο Τριαντάφυλλος στέλνει μήνυμα στον Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα»
17:22 - 19/06/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος και όπως ήταν φυσικό, η Αντελίνα Βαρθακούρη τον ρώτησε τι […]
The post Ο Τριαντάφυλλος στέλνει μήνυμα στον Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: Στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα - «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα…»
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Διαβάστε το στο Survivor: Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Λιβάνη – «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα»
Survivor: Τι είπε ο «Ντάφυ» για τη σχέση του Σάκη και της ΜαριαλέναςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤριαντάφυλλος: «Αν δω τον Γιώργο Λιβάνη θα του πω ότι εγώ δεν φταίω σε τίποτα»,
O Τριαντάφυλλος το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου-ΚουFamily».
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Τριαντάφυλλος στέλνει σαφές μήνυμα στον Λιβάνη: “Γιώργο μου δεν φταίω εγώ”
Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΣΟΥΚΟΥ Family και ερμήνευσε ζωντανά τις μεγάλες
To άρθρο Ο Τριαντάφυλλος στέλνει σαφές μήνυμα στον Λιβάνη: “Γιώργο μου δεν φταίω εγώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤο μήνυμα του Τριαντάφυλλου στον Γ.Λιβάνη για τον Σάκη & τη Μαριαλένα: «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα» (βίντεο)
Ο Τριαντάφυλλος, το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου-ΚουFamily».
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και μετά από σχετική ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
«Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης είναι αδερφός μου και η Μαριαλένα το ίδιο. Περάσαμε ωραία με τα παιδιά, περάσαμε και δύσκολα. Έχουμε ίδιες απόψεις και συμφωνούμε σε πολλά θέματα.
Ο Σάκης είναι ένα τίμιο παιδί που παλεύει, η Μαριαλένα ένα φτωχό κορίτσι που παλεύει. Χαίρομαι που είναι αδέλφια μου, τους αγαπάω. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα και η Μ
Διαβάστε το στο pronews.grΤριαντάφυλλος: Στέλνει μήνυμα στον Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – Εγώ δεν φταίω σε τίποτα
Στον καναπέ του «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλος και όπως ήταν φυσικό, η Αντελίνα Βαρθακούρη τον ρώτησε τι συμβαίνει τελικά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τριαντάφυλλος: Στέλνει μήνυμα στον Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – Εγώ δεν φταίω σε τίποτα
Διαβάστε το στο spoilersSurvivor 2021 - Τριαντάφυλλος: Αν δω τον Γιώργο Λιβάνη θα του πω ότι εγώ δε φταίω σε τίποτα
Έφτασε η ώρα ο Τριαντάφυλλος να επισκεφτεί το ΣΟΥ ΚΟΥ Family και η Αντελίνα Βαρθακούρη του ετοίμασε την πιο θερμή υποδοχή.Στην εκπομπή ΣουΚου Family φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος μετά την έξοδό του από το Survivor 2021. Ο τραγουδιστής μπήκε με διάπλατο χαμόγελο στο πλατό και χαιρέτησε έναν έναν όλους τους συντελεστές. Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. «Με τον Λιβάνη δεν έχω μιλήσει, δεν ξέρω τι θα γίνει! Αν τον δω θα του πω εγώ δεν φταίω σε τίποτα! Ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά ήταν στους μπλε. Τους βρήκα έτοιμους μετά. Γιώργο μου εγώ δεν φταίω σε τίποτα! Νομίζω θα μιλήσουμε. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί». Σε συνέ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤριαντάφυλλος: Στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα – «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα…»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου-ΚουFamily» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και μετά από σχετική ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης […]
Διαβάστε το στο dete.grΤριαντάφυλλος: Το μήνυμα που στέλνει στον Γιώργο Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα - «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα…»
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor
Διαβάστε το στο patrasevents.gr