Ράνια Τζίμα: Με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ3 ο μπαμπάς μου

21:06 - 19/06/2021

Η Ράνια Τζίμα αναφέρεται στη σχέση της με τον πατέρα της αλλά και στην απώλεια της μητέρας της, εξηγώντας πώς αυτή την επηρέασε στο θέμα της οικογένειας. Επίσης , μιλάει για την σχέση της με τον άνδρα της.Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά – Δες» και στην Ζωή Κρονάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της αλλά και στην απώλεια της μητέρας της, εξηγώντας πώς αυτή την επηρέασε στο θέμα της οικογένειας. «Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια. Όταν είσαι ένα παιδί που χάνεις ένα γονιό με τρόπο βίαιο λες θέλω να κάνω ένα παιδί με τον κίνδυνο να με χάσει και να το αφήσω μόνο του; Και εμένα με φρέναρε αυτό. Ήρθε ο Γαβρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά