Η αναπάντεχη λιχουδιά που γίνεται απίστευτη στη σχάρα
21:52 - 19/06/2021
Είναι μια συνταγή που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και κάποιοι μάλιστα ορκίζονται πως είναι ακόμα καλύτερο και από μια λαχταριστή μοσχαρίσια. Όπως τις αποκαλεί η μαγειρική ιστοσελίδα Delish, πρόκειται για «μπριζόλες» λάχανου! Το λάχανο γίνεται αμέσως πάνω στη θράκα (ή τον φούρνο) και μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως συνοδευτικό όσο και ως κυρίως πιάτο. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr