Συγκλονίζει η Κατερίνα Στανίση: Καμία γυναίκα δεν με στήριξε, όταν μίλησα για την κακοποίηση που βίωσα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήλωση - «βόμβα» της Κατερίνας Στανίση: Καμία γυναίκα δεν με στήριξε, όταν μίλησα για την κακοποίηση που βίωσα
«Όταν αποκάλυψα την κακοποίηση που βίωσα, δεν το έκανα για διαφήμιση»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Καμία γυναίκα δεν με στήριξε όταν μίλησα για την κακοποίηση μου»
Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Στανίση σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Συνέντευξη στην εκπομπή «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε και για την εποχή που η ίδια είχε εξομολογηθεί ανοικτά την κακοποίησή της. «Το τραγούδι μου “Έλληνες είμαστε” είναι το σήμα κατατεθέν για όλους τους Έλληνες. Πρώτη ... Περισσότερα
To άρθρο Η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Καμία γυναίκα δεν με στήριξε όταν μίλησα για την κακοποίηση μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει η Κατερίνα Στανίση: Καμία γυναίκα δεν με στήριξε, όταν μίλησα για την κακοποίηση που βίωσα
Την Κατερίνα Στανίση συνάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Σου Κου Family. Είναι από τις μεγαλύτερες, λαϊκές φωνές της Ελλάδας και για αυτή την επιτυχία μίλησε φέρνοντας στον νου της κάθε βήμα της σταδιοδρομίας της. Στην ανασκόπηση που έκανε θυμήθηκε την πρώτη φορά που τραγούδησε σε ηλικία 15 ετών στη Γερμανία, εκεί όπου μετανάστευσαν οι […]
Διαβάστε το στο dete.gr