#Κατερίνα Στανίση

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Νταλάρα: «Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ αλλά…»

zappit.gr
Τη δική της τοποθέτηση κάνει η Κατερίνα Στανίση γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νεότερους τραγουδιστές που […] The post Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Νταλάρα: «Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ αλλά…» appeared first on Zappit.
17:00 15/01/2024

Η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Είχα κάποια φράγκα στην άκρη, φύγανε και ξεκινώ από την αρχή οικονομικά»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra Tv ήταν η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε με ειλικρίνεια για την επιτυχία και την σχέση που είχε με τα χρήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής της. «Δεν ισχύει ότι οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ υψηλές. Θα πω […]
17:00 30/12/2023

Κατερίνα Στανίση για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα»

govastileto.gr
Στην εκπομπή Status μίλησε η Κατερίνα Στανίση, η οποια αναφέρθηκε και στο περιστατικό, όπου ένας συνάδελφός της, μεγάλο όνομα, έστειλε μπράβους να την κατεβάσουν από την πίστα. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day. «Πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, […]
11:00 29/12/2023

Κατερίνα Στανίση: Έλεγα το «Μυστικέ μου έρωτα» και μπήκε με το φορτηγό μέσα στο μαγαζί

lamianow.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, στην εκπομπή “Νύχτα Στάσου”, που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02.12.2023).  Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε στο τραγούδι της “Μυστικέ μου έρωτα”, λέγοντας αρχικά πως “ακόμη όταν το λέω στα μαγαζιά γίνεται χαμός. Τόσα χρόνια… Πολλά χρόνια από το ’82… Εάν δεν πω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα με πλακώσουν όλοι! Το ζητάνε αυτό το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι”. Και συνέχισε: “Παιδί μου, πήγα να τραγουδήσω κάπου, εξτρά ήμουνα, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το μαγαζί. Τώρα, δεν ήταν και κανένα μαγαζί… Ξέρεις, εξοχικό μαγαζί, καλοκαίρι ήταν και λέω αυτό το τραγούδι. Ξαφνικά ο κόσμος έφευγε από εδώ, έφευγε α
11:37 03/12/2023

Κατερίνα Στανίση: «Μπήκε στο μαγαζί με το φορτηγό και ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει»

zappit.gr
Άρωμα από εποχές λαϊκές, αλλοτινές, έφερε η Κατερίνα Στανίση το βράδυ του Σαββάτου όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της […] The post Κατερίνα Στανίση: «Μπήκε στο μαγαζί με το φορτηγό και ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει» appeared first on Zappit.
00:00 03/12/2023

Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα με πρωτιά που έφτασε το 20.2%

tovima
Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» που επέστρεψε στις οθόνες με πρώτο καλεσμένο τον Θέμη Αδαμαντίδη και guest εμφανίσεις από την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη.
20:00 19/11/2023

Λύγισε on camera ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα…»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το τραγούδι, αλλά και για το γεγονός ότι θα γίνει πάππους. «Ξεκινάμε 20 Οκτωβρίου με Κατερίνα Στανίση και Γιάννη Καψάλη στο Vegas. Tο τραγούδι ήταν αυτό που είχα επιλέξει να κάνω από μικρός και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. […]
14:00 05/10/2023

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία, αλλά δεν με έπαιρνε κάτι τέτοιο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία, αλλά δεν με έπαιρνε κάτι τέτοιο» appeared first on Zappit.
15:00 04/10/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν»

govastileto.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη σύντροφό του, Βαρβάρα, τονίζοντας πως είναι μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο. «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου. Και το εκτιμώ γιατί έχει σωστές απόψεις και είναι μεγάλη βοήθεια. Για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί, πάνε αυτά, πέρασαν», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η Κατερίνα Στανίση […]
00:00 13/09/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος»

okmag.gr
O Θέμης Αδαμαντίδης φωτογραφήθηκε με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη για την αφίσα του σχήματός τους και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί. «Τους αγαπώ, τους θαυμάζω και αισθάνομαι μια ασφάλεια. Είναι πάρα πολύ καλοί» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Είμαι ευτυχισμένος. Δεν […] The post Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος» appeared first on OK! Magazine.
17:58 12/09/2023

Στανίση: «Έχω βγει με θαυμαστή μου» – Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

in.gr
Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση για την προσωπική της ζωή και τη συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη.
13:00 12/09/2023

Κατερίνα Στανίση: «Εγώ φταίω, εγώ τράβηξα τον Γιώργο Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο»

govastileto.gr
Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται φέτος η Κατερίνα Στανίση με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής και απάντησε για τα κιλά που έχασε αλλά και για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκε ντόρος. «Θέλω να […]
09:00 12/09/2023

Γιώργος Πατούλης: Η Κατερίνα Στανίση λύνει τη σιωπή της – Ποιος την κατηγόρησε που πήγε στο Ζάππειο

sportime.gr
Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σκηνικό με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
09:46 01/08/2023

Κατερίνα Στανίση: «Δεν έχω κοιμηθεί για την αδικία στον Γιώργο Πατούλη και για όσα λέγονται για μένα»

okmag.gr
Ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Αττικής, μετά την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά και τη στήριξή του από τη Ν.Δ. Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης λίγα 24ωρα μετά τη μοιραία πτώση του Canadair, προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις με τον νυν περιφερειάρχη Αττικής να μένει “εκτός […] The post Κατερίνα Στανίση: «Δεν έχω κοιμηθεί για την αδικία στον Γιώργο Πατούλη και για όσα λέγονται για μένα» appeared first on OK! Magazine.
01:58 01/08/2023

Δημήτρης Γιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Πέρναγε μία σταγόνα αίμα»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση και τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα, πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα και στην καρδιά, για αυτό […] The post Δημήτρης Γιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Πέρναγε μία σταγόνα αίμα» appeared first on OK! Magazine.
18:58 27/07/2023

Κατερίνα Στανίση για Χρήστο Αυγερινό: «Ο Θεός να τον αναπαύσει, Παναγία μου»

thecaller.gr
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση θανάτου του τραγουδιστή Χρήστου Αυγερινού, σε ηλικία 70 ετών.Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση θανάτου του τραγουδιστή Χρήστου Αυγερινού, σε ηλικία 70 ετών.Για την απώλεια του μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και στη δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε η Κατερίνα Στανίση. Αρχικά, η κα Στανίση ανέφερε πως: «Δεν είχα πολλές σχέσεις, γιατί μία φορά είχαμε συνεργαστεί κι αυτό πολύ παλιά. Στενοχωριόμαστε πολύ και […]
16:00 11/07/2023

Κατερίνα Στανίση: «Δυστυχώς υπήρχαν και οι τύπο που σήκωναν χέρι»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση στην εφημερίδα OnTime. Η λαϊκή ερμηνεύτρια μιλά στη Σίσσυ […] The post Κατερίνα Στανίση: «Δυστυχώς υπήρχαν και οι τύπο που σήκωναν χέρι» appeared first on Zappit.
09:00 08/07/2023

Κατερίνα Στανίση: Πάντρεψε με πολιτικό γάμο τον αδελφό της – «Το σκεφτόμασταν 17 χρονια»

tlife.gr
Τον αγαπημένο της αδελφό, Ανδρέα Στανίση πάντρεψε η Κατερίνα Στανίση μετά από 17 χρόνια σχέσης με To άρθρο Κατερίνα Στανίση: Πάντρεψε με πολιτικό γάμο τον αδελφό της – «Το σκεφτόμασταν 17 χρονια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 23/06/2023

«Μέγα λάθος το ότι παντρεύτηκα, δεν πρόκειται να γίνει ξανά»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Στανίση

Newside.gr
Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» δηλώνοντας πως «θα πρέπει να ειπωθούν όλα». Για την καριέρα της, για τον γάμο της, για την ενδοοικογειακή βία την οποία βίωσε λλά και για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που της θυμίζει τη ζωή της μίλησε η τραγουδίστρια. «Όπως την έζησα εγώ τη […] The post «Μέγα λάθος το ότι παντρεύτηκα, δεν πρόκειται να γίνει ξανά»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Στανίση appeared first on NewSide.gr.
15:00 19/06/2023

Μία από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού, η Κατερίνα Στανίση, «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2

lamiafm1.gr
Μια από τις μεγάλες και σπουδαιότερες κυρίες του λαϊκού μας τραγουδιού, την Κατερίνα Στανίση, φιλοξενούσε σήμερα 16/06/23 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής. Συνομιλήσαμε μαζί της για νέο της single με τίτλο «Δεν Μπορώ» που αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από την ίδια σε εμφάνισή της στο «Just The 2 Of […] The post Μία από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού, η Κατερίνα Στανίση, «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2 appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
17:53 16/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load