Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει ο 32χρονος πιλότος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

19:08 - 20/06/2021

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο... The post Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει ο 32χρονος πιλότος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει ο 32χρονος πιλότος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν, μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές όλων μας»

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εμφανίζεται τώρα ο σύζυγός της 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο καθ΄ομολογίαν δράστης δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει ο συζυγοκτόνος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Έχω μετανιώσει λέει τώρα ο πιλότος! – Πάντα θα την αγαπάω

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Μιλώντας στον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φονικό στα Γλυκά Νερά: Έχω μετανιώσει λέει τώρα ο πιλότος! – Πάντα θα την αγαπάω

Διαβάστε το στο spoilers

Δολοφόνος Γλυκά Νερά: «Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Last Updated on June 21, 2021 by diaforetiko newsroom Δολοφόνος Γλυκά Νερά: «Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν» Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν. Ο 33χρονος πιλότος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του και μετά επί δύο ολόκληρες ώρες […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]