Οι Έλληνες τεχνίτες που συνεργάστηκαν με τον οίκο

08:00 - 22/06/2021

Tην προηγούμενη Πέμπτη ο κόσμος της μόδας είχε στραμμένα τα βλέμματα στο μεγάλο Dior show που To άρθρο Οι Έλληνες τεχνίτες που συνεργάστηκαν με τον οίκο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι 7 πιο διάσημες δολοφονίες που διαπράχθηκαν από την Μαφία

Η ζωή στη Μαφία συνήθως τελειώνει με δύο τρόπους: τον θάνατο ή τη φυλακή. Σε μια διαρκή πάλη για παράνομο χρήμα και εξουσία, ο φόνος είναι πρακτικά επαγγελματικός κίνδυνος. Απο τις πρώτες μέρες του οργανωμένου εγκλήματος, υπήρχαν αμέτρητα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με τους εκτελεστές της Μαφίας να αφήνουν πίσω τους πληθώρα θυμάτων. Μερικά απο τα θύματα ... Περισσότερα To άρθρο Οι 7 πιο διάσημες δολοφονίες που διαπράχθηκαν από την Μαφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πιτίνο: “Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Σπανούλη” (video)

Για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να δει από τη γαλανόλευκη, ενώ υπογράμμισε πως ήταν τιμή του που συνεργάστηκε με τον Σπανούλη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. The post Πιτίνο: “Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Σπανούλη” (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ρικ Πιτίνο: «Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Σπανούλη»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ρικ Πιτίνο στάθηκε στη συνεργασία…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της