#Dior

Naumachia Ball: Χαζέψτε το παραμυθένιο art de la table του Dior στη Μπιενάλε Βενετίας

thebest.gr
Ιταλία και Γαλλία, δυο λαοί με απαράμιλλη ιστορική και αισθητική παράδοση ένωσαν δυνάμεις στην καθιερωμένη Μπιενάλε τέχνης της Βενετίας.
05:07 24/04/2024

Dior Fall 2024: Το εφέ στα χείλη είναι ανεπιτήδευτο και η επόμενη μεγάλη τάση

govastileto.gr
Ο γαλλικός οίκος Dior παρουσίασε την Pre-Fall 2024 συλλογή του στη Νέά Υόρκη και συγκεκριμένα στο Brooklyn Museum, το βράδυ της Δευτέρας. O Peter Philips, Creative and Image Director του Dior Makeup, δημιούργησε looks εμπνευσμένα τόσο από το Παρίσι όσο και τη Νέα Υόρκη αλλά και τo εμβληματικό μακιγιάζ της Marlene Dietrich, μιας από τις […]
12:00 20/04/2024

Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior

instyle.gr
Η Charlize Theron είχε τη πιο γλυκιά συνοδό στην επίδειξη μόδας Christian Dior pre-fall 2024 τη Δευτέρα. Η σταρ είχε μαζί της τη μικρότερη κόρη της August και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά του show που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Η 48χρονη Theron και η επτάχρονη κόρη της ήταν και οι δύο […] The post Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior appeared first on InStyle.
19:46 16/04/2024

Dior: Ο οίκος ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη και παρουσίασε μία συλλογή ωδή στο ανδρόγυνο στιλ της Marlene Dietrich

tlife.gr
Ο γαλλικός οίκος Dior  άφησε για λίγο το Παρίσι και ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη με To άρθρο Dior: Ο οίκος ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη και παρουσίασε μία συλλογή ωδή στο ανδρόγυνο στιλ της Marlene Dietrich δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 16/04/2024

To summer look του οίκου Dior είναι μια ωδή στην ηλιόλουστη Γαλλική Ριβιέρα

tlife.gr
Προορισμός: Η Γαλλική Ριβιέρα! Για τον Christian Dior, η νότια Γαλλία ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη με τη To άρθρο To summer look του οίκου Dior είναι μια ωδή στην ηλιόλουστη Γαλλική Ριβιέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 13/04/2024

Πανάκριβη η μπλούζα: Όλο το Παλλάς μιλούσε για την Μαρί Κωνσταντάτου με το σύνολο Dior και τα πανάκριβα κοσμήματα

Newside.gr
Η Μαρί Κωνσταντάτου πραγματοποίησε μία νέα εμφάνιση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, ο οποίος είναι θεατρικός παραγωγός, Γιάννης Κεντ. Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει την προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία». Για τη βραδινή της έξοδο, η πλέον 53χρονη Κωνσταντάτου επέλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό σύνολο [...] Το άρθρο Πανάκριβη η μπλούζα: Όλο το Παλλάς μιλούσε για την Μαρί Κωνσταντάτου με το σύνολο Dior και τα πανάκριβα κοσμήματα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
21:00 10/04/2024

Κυκλοφορεί η νέα συλλογή διηγημάτων της Ελένης Σκάβδη «Ροζ και Γκρίζο»

alexpolisonline.com
Από τις εκδόσεις Πρόκνη κυκλοφορεί η νέα συλλογή διηγημάτων της Ελένης Σκάβδη με τίτλο «Ροζ και Γκρίζο». Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελένη Σκάβδη επιστρέφει εκ νέου, δια της γραφής, στον γενέθλιο τόπο της, την Αλεξανδρούπολη, μέσω της συλλογής διηγημάτων της «Ροζ και Γκρίζο». Σ’ αυτήν περιλαμβάνονται τα διηγήματα: «Πρώτο ταξίδι», «Ο Αϊ-Λευτέρης ήταν σαν το σπίτι της», «Τα κόκκινα παπούτσια», «Στα κούτσουρα», «Μπριτς», «Ο κύριος Ρο», «Ο Γκρίζος», «Dior», «Κι η ψυχή με βάτες ωσάν άγγελου φτερά» και «Παντιέρα Ρόσα». Γι’ αυτή τη νέα «εικονική», δια των λέξεων, επιστροφή της, αλλά και τις στιγμές που αγκιστρώνονται στη μνήμη και υπομνηματίζουν ολόκληρες ζωές, η συγγραφέας στο οπισθόφυλλο της συλλ
18:53 08/04/2024

Dior: Σοκολατένιες απολαύσεις ωδή στο art de vivre

instyle.gr
Σαν μια ωδή στο art de vivre και το πάθος του Christian Dior για τη γαστρονομία, ο οίκος παρουσίασε μια σειρά από σοκολατένιες απολαύσεις με αφορμή το Καθολικό Πάσχα. Εκφράσεις της δεξιοτεχνίας του σεφ Jean Imbert – και των συνεργατών του, Romuald Bizart και Camille Lochouarn – αυτές οι νόστιμες λιχουδιές έχουν το σχήμα υπέροχων […] The post Dior: Σοκολατένιες απολαύσεις ωδή στο art de vivre appeared first on InStyle.
00:46 08/04/2024

Dior Maison: Η Lotus είναι μια ωδή στο ανοιξιάτικο art de la table

instyle.gr
Το εντυπωσιακό λουλούδι του μπλε λωτού της Αιγύπτου μάγεψε τον οίκο Dior με τη νέα συλλογή Lotus να καταφθάνει στις μπουτίκ και να σκορπά μιά ανοιξιάτικη φρεσκάδα. Οι αρχαίοι λάτρευαν τον μπλε λωτό και τον θεωρούσαν ως οιωνό ότι η τάξη θα ακολουθούσε το χάος, καθώς αναδύεται από τα θολά νερά, φέρνοντας φως, χρώμα και […] The post Dior Maison: Η Lotus είναι μια ωδή στο ανοιξιάτικο art de la table appeared first on InStyle.
15:46 07/04/2024

Παγκόσμια Διάσκεψη της UNESCO και της Women@Dior

instyle.gr
O Dior και η UNESCO παρουσίασαν το παγκόσμιο συνέδριο Women@Dior & UNESCO, στις 28 Μαρτίου. Αυτή η συνάντηση γιορτάζει θέματα που είναι πιο απαραίτητα από ποτέ, όπως η εκπαίδευση, η ισότητα, ένταξη και η ισότητα των φύλων, προτεραιότητες που βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος καθοδήγησης και εκπαίδευσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UNESCO στο […] The post Παγκόσμια Διάσκεψη της UNESCO και της Women@Dior appeared first on InStyle.
23:46 01/04/2024

Kamala Harris: Εκθαμβωτική με δημιουργία Dior η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

instyle.gr
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Kamala Harris στο δείπνο της Λέσχης και του Ιδρύματος Gridiron πριν από μερικές ημέρες. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν εκθαμβωτική μέσα στη δημιουργία Dior Haute Couture της Maria Grazia Chiuri ενώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Douglas Emhoff. Στο ετήσιο δείπνο στο Gridiron Club, που διοργανώνεται στην Ουάσιγκτον, πολιτικοί και δημοσιογράφοι […] The post Kamala Harris: Εκθαμβωτική με δημιουργία Dior η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ appeared first on InStyle.
12:46 22/03/2024

Μπιάνκα Μπάλτι: 40 και να καίνε – Άλλη μια 40άρα που περνά στο πάνθεον των φαντασιώσεων μας

koolnews.gr
Η Μπιάνκα Μπάλτι, γεννημένη στις 19 Μαρτίου 1984 στην Ιταλία, είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα supermodels του κόσμου. Ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία, κερδίζοντας τον διαγωνισμό Elite Model Look το 1999. Καριέρα: Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Chanel, Dior, Versace, Gucci, και Louis Vuitton. Έχει […] The post Μπιάνκα Μπάλτι: 40 και να καίνε – Άλλη μια 40άρα που περνά στο πάνθεον των φαντασιώσεων μας appeared first on Koolnews.gr.
15:58 21/03/2024

Deva Cassel: Η νέα Ambassador τoυ Dior

instyle.gr
Η Deva Cassel είναι η νέα Ambassador των fashion δημιουργιών της Maria Grazia Chiuri, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας των Γυναικείων Συλλογών Dior, και το νέο πρόσωπο μακιγιάζ του Creative and Image Director Peter Philips. Γεννημένη στη Ρώμη το 2004, η Deva Cassel μεγάλωσε στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Βραζιλία. Η Deva μιλά τουλάχιστον πέντε γλώσσες και […] The post Deva Cassel: Η νέα Ambassador τoυ Dior appeared first on InStyle.
11:46 18/03/2024

Η Dior παρουσίασε τη νέα πρέσβειρά του, Marie Patouillet

instyle.gr
Ο Dior παρουσίασε τη νέα πρέσβειρά του για τις γυναικείες συλλογές της Maria Grazia Chiuri, που δεν είναι άλλη από την παρα-ποδηλάτη Marie Patouillet ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γαλλικού οίκου μόδας, “με την ευκαιρία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν […] The post Η Dior παρουσίασε τη νέα πρέσβειρά του, Marie Patouillet appeared first on InStyle.
22:46 22/02/2024

Dior Saddle Bag: H ιστορία μιας θρυλικής τσάντας

Newsbeast.gr
Είτε ασχολείστε με τη μόδα είτε όχι, σίγουρα έχετε δει την Dior Saddle Bag. Αυτή η μικρή αλλά εντυπωσιακή τσάντα που δημιουργήθηκε από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, John Galliano, έχει συρρικνωμένο σχήμα σέλας και τη στολίζει ένα γοητευτικό «D». Η θρυλική τσάντα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην επίδειξη του οίκου Dior για την άνοιξη/καλοκαίρι 2000 και αποτέλεσε «φόρο τιμής στην κομψότητα του ιππικού σύμπαντος». Kάποιοι εικάζουν ότι η τσάντα Saddle ήταν (τουλάχιστον εν μέρει) εμπνευσμένη από μια φωτογραφία του Helmut Newton του 1976 με τίτλο «Saddle I, Paris», η οποία απεικονίζει ένα μοντέλο με μπότες ιππασίας, push-up σουτιέν και μια σέλα στην πλάτη της. Η θεωρία αυτή δεν ε
15:00 19/02/2024

Λ. Μενδώνη για την επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: “Τα Γλυπτά χρησιμοποιήθηκαν ως σκηνικό, γεγονός που ευτελίζει την οικουμενική τους αξία”

matrix24.gr
"Στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης δεν έγινε ποτέ καμία επίδειξη μόδας. Όταν, το 2020, ζητήθηκε κάτι τέτοιο, από τον οίκο Dior, το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Υπουργείο Πολιτισμού ... Το Υπουργείο Πολιτισμού επέτρεψε στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης [...]
01:46 19/02/2024

Οι Βρετανοί έδωσαν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε Τούρκο για επίδειξη μόδας…

militaire.gr
Την αντίδρασή της για την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εκφράζει με δήλωσή της η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. “Με τη διοργάνωση επίδειξης μόδας στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το Βρετανικό Μουσείο, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει τον μηδενικό σεβασμό του προς τα αριστουργήματα του Φειδία” αναφέρει χαρακτηριστικά η υπουργός. Μόνο ποιυ η κυρία Μενδώνη είναι η ίδια υπουργός που το 2021 είχε δώσει τον Παρθενώνα στον οίκο μόδας Dior! Είναι η παροιμία που λέει για τη θάλασσα και το αλάτι ...   The post Οι Βρετανοί έδωσαν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε Τούρκο για επίδειξη μόδας… appeared fir
10:00 18/02/2024

Dior Jolie: Η τσάντα που συνοδεύει την κάθε κομψή γυναίκα

instyle.gr
Έμβλημα της διαχρονικής κομψότητας του Dior, η τσάντα Dior Jolie – που παρουσιάστηκε ως μέρος της pret-a-porter-συλλογής Dior Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 που ονειρεύτηκε η Maria Grazia Chiuri – διακρίνεται για τη σύγχρονη, δομημένη σιλουέτα της. Ντυμένη με λείο μαύρο δέρμα και στολισμένο με τα εμβληματικά γραφικά του cannage αντικατοπτρίζει την κληρονομιά του Οίκου. Φέρει ένα εκλεπτυσμένο […] The post Dior Jolie: Η τσάντα που συνοδεύει την κάθε κομψή γυναίκα appeared first on InStyle.
19:46 07/02/2024

Rihanna: Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες

govastileto.gr
Τα βλέμματα των ανθρώπων της μόδας είναι στραμμένα από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στην Haute Couture Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την ss ’24. Στο Dior Haute Couture Show βρέθηκε μεταξύ άλλων η super star Rihanna με ένα άκρως στυλάτο Dior look. Η γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φόρεσε ένα μαύρο ταγιέρ του διάσημου οίκου και […]
10:00 25/01/2024

Dior Haute Couture Show: Η Rihanna υιοθέτησε το πιο εκκεντρικό trend της χρονιάς

tlife.gr
Η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται και χθες το απόγευμα σειρά είχε To άρθρο Dior Haute Couture Show: Η Rihanna υιοθέτησε το πιο εκκεντρικό trend της χρονιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 23/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load