Καίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»
12:44 - 23/06/2021
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που […]
The post Καίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media. «Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram “δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media. «Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram “δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚαίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»
Kάνει διατροφή για να χάσει τα περιττά κιλά
Διαβάστε το στο ekriti.grΚαίτη Φίνου: "Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου" (video)
"Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που με προσέχει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr