Μονή Πετράκη -Δικηγόρος ιερέα: Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας
07:38 - 24/06/2021
«Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας» υποστήριξε σήμερα ο συνήγορος του δράστη της χτεσινής επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον 7...
The post Μονή Πετράκη -Δικηγόρος ιερέα: Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μονή Πετράκη – Δικηγόρος ιερέα: Νοσεί ψυχικά κι έχει διαταραγμένη ψυχική υγεία από το 2015
Ο δικηγόρος του ιερά που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά 7 Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, προχώρησε σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Χθες προέβη σε μία άδικη παράνομη πράξη, την πράξη αυτή δεν την δικαιολογούμε ούτε ως υπεράσπιση, ούτε ως άνθρωποι, έχουμε αντίθετη άποψη, ζητούμε συγγνώμη για την πράξη» είπε ο κ. Ανδρέας […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜονή Πετράκη: Διετάχθη ο εγκλεισμός του ιερέα – Eξετάζεται για ψυχιατρικά προβλήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα πρέπει τώρα να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Ο ιερομόναχος επιτέθηκε στη Μονή Πετράκη με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών και άλλων τεσσάρων ατόμων.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔικηγόρος ιερέα που επιτέθηκε με βιτριόλι: «Χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας»
«Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας» δηλώνει ο συνήγορος του ιερομόναχου ο οποίος επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά επτά Μητροπολιτικών στη Μονή Πετράκη.
Το άρθρο Δικηγόρος ιερέα που επιτέθηκε με βιτριόλι: «Χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυνήγορος ιερέα: «Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας»
«Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας» είπε στην ΕΡΤ ο συνήγορος του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον 7 μητροπολιτών και τριών πολιτών στη Μονή Πετράκη, δικηγόρος Α. Θεοδωρόπουλος.
Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του Θεοφύλακτου Κόμβου στους τραυματίες και τις οικογένειές τους και είπε ότι ο ιερομόναχος είχε ενημερώσει και την Αρχιεπισκοπή, τον Μητροπολίτη Βέροιας και τους πολίτες της ενορίας του ότι θα προβεί σε απονενοημένο διάβημα και πριν από 1,5 μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, η οποία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία συμβάντων στην κλινική των Σερρών.
Σημειώνεται ότι οι δύο δικηγόροι που τραυματίστηκαν ήταν επιφορτισμένοι με την υπεράσπισή του. «Λόγω της ι
Διαβάστε το στο .romfea.grΕπίθεση σε Μητροπολίτες – Δικηγόρος ιερέα: Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας
«Ο 37χρονος είχε προαναγγείλει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν τον αδικήσουν με την απόφαση, δεν θα μείνει στα λόγια»
Διαβάστε το στο news.grΕπίθεση σε Μητροπολίτες -Δικηγόρος ιερέα σε ΣΚΑΙ 100.3: Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας
Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 ο δικηγόρος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε ότι ο ιερέας χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και ο ίδιος θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την εισαγγελική αρχή.
Διαβάστε το στο Skai.gr