Κώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό
08:18 - 24/06/2021
Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, ο Κώστας Φραγκολιάς επέστρεψε σήμερα στο Happy Day. Ο παρουσιαστής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό […]
The post Κώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day μετά την περιπέτειά του με τον κοροναϊό (Βίντεο)
Δείτε την είσοδο που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή, και όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για την περιπέτεια που πέρασε.
Διαβάστε το στο Κώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό
Μετά από περίπου δύο εβδομάδες απουσίας, ο Κώστας Φραγκολιάς επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κοροναϊό
Ο Κώστας Φραγκολιάς είχε προσβληθεί από κοροναϊό και τις προηγούμενες δύο εβδομάδες απουσίαζε από την εκπομπή «Happy Day»
Διαβάστε το στο Ο Κώστας Φραγκολιάς επέστεψε στο Happy Day
Ο Κώστας Φραγκολιάς επέστρεψε σήμερα στο Happy Day μετά από μέρες απουσίας. Ο παρουσιαστής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να μείνει σε καραντίνα. Όπως εξήγησε ο ίδιος, ευτυχώς το πέρασα ελαφριά. «Μου λείψατε! Ήμουν τυχερός, το πέρασα σχετικά ήπια. Για δυο μέρες πονούσα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα φοβερές μυαλγίες στα πόδια, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day – H ανατρεπτική είσοδος στο πλατό
Στο Happy Day επέστρεψε σήμερα έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο συνεργάτης της
To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Επέστρεψε στο Happy Day – H ανατρεπτική είσοδος στο πλατό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grO Κώστας Φραγκολιάς επέστρεψε στο Happy Day μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό (video)
"Ήμουν τυχερός, το πέρασα σχετικά ήπια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr