Κίνηση ανθρωπιάς: Άνοιξε Κοινωνικό Πολυϊατρείο για παιδιά στη μνήμη του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ

20:30 - 24/06/2021

Last Updated on June 24, 2021 by diaforetiko newsroom Κίνηση ανθρωπιάς: Άνοιξε Κοινωνικό Πολυϊατρείο για παιδιά στη μνήμη του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ Η τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  στην οποία συμμετείχε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, παρακινούσε το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καραϊβάζ: Άνοιξε κοινωνικό πολυϊατρείο για παιδιά στη μνήμη του

Η σύζυγος, ο γιος και ολόκληρη η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για το πρόσωπό του.

Διαβάστε το στο

Άνοιξε κοινωνικό πολυϊατρείο για παιδιά στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Κόπηκε η κορδέλα στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο για παιδιά στην Αγία Παρασκευή, το οποίο φτιάχτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του τον Απρίλιο. Τα χρήματα για την κατασκευή του Πολυϊατρείου συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές του απλού κόσμου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», από όπου συχνά ο δημοσιογράφος παρακινούσε […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή