Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι»

09:06 - 25/06/2021

O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση που έχει με την μονάκριβη κόρη του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», Το άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι»

Για την σχέση απόλυτης ειλικρίνειας που έχει με την κόρη του, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό λέγοντας πως στην κόρη του επιλέγει να λέει πάντα την αλήθεια όσο και αν αυτή… πονάει. «Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι»

Lamianow.gr Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι» Ο ηθοποιός λέει πως μεταξύ τους υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια και ποτέ ψέμα O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση που έχει με την μονάκριβη κόρη του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό λέγοντας πως στην κόρη του επιλέγει να λέει πάντα την αλήθεια όσο και αν αυτή… […] Απόστολος Γκλέτσος: Όταν η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα «ναι είσαι» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γκλέτσος – Σκληρή δήλωση: Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της είπα ναι είσαι

O Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε σε εκπομπή σχετικά με την κόρη του και τι της είπε. . για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό portal... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γκλέτσος – Σκληρή δήλωση: Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της είπα ναι είσαι

Διαβάστε το στο spoilers

Γκλέτσος – Σκληρή δήλωση: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της είπα ναι είσαι»

O Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε σε εκπομπή σχετικά με την κόρη του και τι της είπε. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση που έχει με την μονάκριβη κόρη του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό λέγοντας πως στην κόρη του επιλέγει να λέει πάντα την αλήθεια όσο και αν αυτή… πονάει. «Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία