Ο Αντώνης Ρέμος σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί - Τι δήλωσε για το κοινό που τον παρακολουθεί (βίντεο)

13:47 - 12/12/2019

Σε αποκαλύψεις προέβη για το κοινό που πηγαίνει και τον ακούει στις εμφανίσεις του, ο διάσημος τραγουδιστής. «Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο». «Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους. Από την άλλη, όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10.000 κόσμο. Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις