Προνόμια για εμβολιασμένους… ante portas - Σκέψεις ακόμη και για λοταρία και δώρα - Προς κατάργηση τα self test

13:36 - 26/06/2021

«Κάντε λίγη υπομονή». Με αυτή τη φράση να απαντώντας σε ερώτηση για τα «προνόμια» των εμβολιασμένων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε ανακοινώσεις. Οι οποίες ίσως γίνουν τη Δευτέρα (28.06.2021) ίσως ακόμη και με ένα διάγγελμα. Λοταρία, ποιο ελεύθερη μετακίνηση ακόμη… λοταρία για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο. Σκέψεις και για κατάργηση των self test Η Δευτέρα, ... Περισσότερα To άρθρο Προνόμια για εμβολιασμένους… ante portas - Σκέψεις ακόμη και για λοταρία και δώρα - Προς κατάργηση τα self test δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προνόμια για εμβολιασμένους προ των πυλών – Σκέψεις ακόμη και για λοταρία

Ίσως και τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τα προνόμια για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο από το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου