«Θα διεκδικήσω και δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσω το έργο μου» διαμηνύει ο Πατούλης

14:02 - 27/06/2021

Στις δράσεις στήριξης των πολιτών κατά την περίοδο της πανδημίας, στις μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει επί θητείας του και μετατρέπουν το Λεκανοπέδιο σε απέραντο εργοτάξιο, καθώς και στην απόφαση του να  διεκδικήσει και νέα θητεία στην Περιφέρεια Αττικής για να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει, αναφέρεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» […] The post «Θα διεκδικήσω και δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσω το έργο μου» διαμηνύει ο Πατούλης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατούλης: «Θα διεκδικήσω και δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσω το έργο μου»

Φανατικός οπαδός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δηλώνει ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος προανήγγειλε την υποψηφιότητά του και για τις επόμενες εκλογές. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πατούλης: Θα διεκδικήσω και δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσω το έργο μου

«Παραμένω φανατικός οπαδός της αυτοδιοίκησης, θα διεκδικήσω και δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσω το έργο μου», είπε ο Γιώργος Πατούλης.Στις δράσεις στήριξης των πολιτών κατά την περίοδο της πανδημίας, στις μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει επί θητείας του και μετατρέπουν το Λεκανοπέδιο σε απέραντο εργοτάξιο, καθώς και στην απόφαση του να διεκδικήσει και νέα θητεία στην Περιφέρεια Αττικής για να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει, αναφέρεται σε συνέντευξή του ο Γιώργος Πατούλης. Μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Στην πανδημία δεν αφήσαμε κανέναν πολίτη μόνο του, διαθέσαμε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά σύγχρονου εξοπλισμού σε νοσοκομεία και δημόσιες δομές υγείας στην Αττική, ενώ εξασφ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας