Μετάλλαξη Δέλτα – Λινού: Πόσο προστατεύουν τα εμβόλια

09:28 - 28/06/2021

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας σε συνάρτηση με την έξαρση των κρουσμάτων της Μετάλλαξης Δέλτα μίλησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, είναι ανησυχητική η εξέλιξη και βιώνουμε κάτι που μοιάζει με νέα πανδημία. Πρόσθεσε όμως ότι αυτή... The post Μετάλλαξη Δέλτα – Λινού: Πόσο προστατεύουν τα εμβόλια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετάλλαξη Δέλτα – Λινού: Πόσο προστατεύουν τα εμβόλια

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας σε συνάρτηση με την έξαρση των κρουσμάτων της Μετάλλαξης Δέλτα μίλησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, είναι ανησυχητική η εξέλιξη και βιώνουμε κάτι που μοιάζει με νέα πανδημία. Πρόσθεσε όμως ότι αυτή τη φορά έχουμε ένα μεγάλο […] The post Μετάλλαξη Δέλτα – Λινού: Πόσο προστατεύουν τα εμβόλια appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μειώνεται ο κίνδυνος μετά το εμβόλιο

«Το Δέλτα είναι στην Ελλάδα και επεκτείνεται. Τις επόμενες ημέρες όσοι λένε να περιμένουμε και να δούμε  θα εκπλαγούν.», τόνισε.

Διαβάστε το στο vita.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]