Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω ακούσει κακίες ότι με παίρνουν σε ρόλους για τα κιλά μου»

21:14 - 28/06/2021

Στο Πρωινό και στη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη η Παρθένα Χοροζίδου και μίλησε για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς […] The post Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω ακούσει κακίες ότι με παίρνουν σε ρόλους για τα κιλά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρθένα Χοροζίδου: «Ένιωσα ανασφάλεια με σχόλιο που έγινε σε φωτογράφιση για τα κιλά μου»

Την Παρθένα Χοροζίδου συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού για το Πρωινό κι αναφέρθηκε σε σχόλια που έχουν γίνει για τα κιλά της και την είχαν φέρει σε δύσκολη θέση. “Κάποια στιγμή ένιωσα ανασφάλεια σε φωτογράφιση με ένα σχόλιο. Δεν μπήκε καν μπροστά να μαλώσει και μετά δεν είχε το θάρρος να πει κάτι. Είναι που θα ... Περισσότερα To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: «Ένιωσα ανασφάλεια με σχόλιο που έγινε σε φωτογράφιση για τα κιλά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παρθένα Χοροζίδου: Έχω ακούσει κακίες ότι με παίρνουν σε ρόλους για τα κιλά μου

Στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά της, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου. «Κάποια στιγμή ένιωσα ανασφάλεια σε φωτογράφιση με ένα σχόλιο. Δεν μπήκε καν μπροστά να μαλώσει και μετά δεν είχε το θάρρος να πει κάτι. Είναι που θα σε βρει. Είναι μέρες […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω ακούσει κακίες ότι με παίρνουν σε ρόλους για τα κιλά μου»

Στο Πρωινό και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Παρθένα Χοροζίδου και μίλησε για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά της. «Κάποια στιγμή ένιωσα ανασφάλεια σε φωτογράφιση με ένα σχόλιο. Δεν μπήκε καν μπροστά να μαλώσει και μετά δεν είχε το θάρρος να πει κάτι. Είναι που θα σε βρει. Είναι μέρες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο