#Νάνσυ Παραδεισανού

Νάνσυ Παραδεισανού: Η αινιγματική δήλωση για τη Μαρία Μπακοδήμου – «Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια»

zappit.gr
Τη Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που φέτος βρίσκεται […] The post Νάνσυ Παραδεισανού: Η αινιγματική δήλωση για τη Μαρία Μπακοδήμου – «Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια» appeared first on Zappit.
11:00 09/04/2024

Η Νάνσυ Παραδεισανού «πάγωσε» την Άννα Ζηρδέλη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Εσύ θα βοηθήσεις στην υπογεννητικότητα;»

zappit.gr
Στο πάνελ του «Γεια Σου» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) η Άννα Ζηρδέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει […] The post Η Νάνσυ Παραδεισανού «πάγωσε» την Άννα Ζηρδέλη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Εσύ θα βοηθήσεις στην υπογεννητικότητα;» appeared first on Zappit.
14:00 06/04/2024

Νάνσυ Παραδεισανού: «Θέλουν να με πληρώσουν για να τους πατήσω»

zappit.gr
Για τα περίεργα μηνύματα και τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού, σε δηλώσεις της. […] The post Νάνσυ Παραδεισανού: «Θέλουν να με πληρώσουν για να τους πατήσω» appeared first on Zappit.
09:00 14/02/2024

Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντά για το επίμαχο quiz – «Όποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου»

zappit.gr
Τη δική της απάντηση στο quiz που προβλήθηκε σε καθημερινή πρωινή εκπομπή και εν πολλοίς την φωτογράφιζε δίνει η Νάνσυ […] The post Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντά για το επίμαχο quiz – «Όποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου» appeared first on Zappit.
17:00 12/02/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν χάρηκα πέρσι το Survivor, υπήρχε τοξικότητα και ανθρωποφαγία»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κωσνταντίνος Βασάλος στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού […] The post Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν χάρηκα πέρσι το Survivor, υπήρχε τοξικότητα και ανθρωποφαγία» appeared first on Zappit.
19:00 11/02/2024

Φαίη Ξυλά: «Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς για τον Δάνη Κατρανίδη»

zappit.gr
Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο Γεια σου και στην Νάνσυ Παραδεισανού. Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για όσα βγήκαν στο […] The post Φαίη Ξυλά: «Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς για τον Δάνη Κατρανίδη» appeared first on Zappit.
14:00 04/02/2024

Νάνσυ Παραδεισανού: «Το πρότυπο άνδρα που μου αρέσει είναι ο Πάνος Βλάχος»

zappit.gr
Η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για […] The post Νάνσυ Παραδεισανού: «Το πρότυπο άνδρα που μου αρέσει είναι ο Πάνος Βλάχος» appeared first on Zappit.
12:00 28/01/2024

Έλενα Γαλύφα: «Δεν ήθελα να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι “με έφτιαξε”»

tlife.gr
Την Έλενα Γαλύφα υποδέχτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή της στο Youtube, με την οποία μίλησαν To άρθρο Έλενα Γαλύφα: «Δεν ήθελα να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι “με έφτιαξε”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 19/01/2024

«Πάγωσε» η Μαρία Μπακοδήμου: Νάνσυ Παραδεισανού – «Δεν θυμάμαι τι χρώμα εσώρουχο έχω φορέσει»

thecaller.gr
Ένα χιουμοριστικό σχόλιο από την Νάνσυ Παραδεισανού στην έναρξη του Γεια σου έκανε την Μαρία Μπακοδήμου να παγώσει και να διακόψει για λίγο τη συζήτηση. Ένα χιουμοριστικό σχόλιο από την Νάνσυ Παραδεισανού στην έναρξη του Γεια σου έκανε την Μαρία Μπακοδήμου να παγώσει και να διακόψει για λίγο τη συζήτηση. «Δεν θυμάμαι και τι χρώμα εσώρουχο έχω φορέσει για την τελευταία ημέρα του χρόνου» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού με τους συνεργάτες της να μαντεύουν αν είναι κόκκινο. Η Μαρία Μπακοδήμου […]
13:00 31/12/2023

Φαίη Σκορδά: “Είμαι ευγνώμων για όλα αλλά αυτή η χρονιά είχα δυσκολίες και αλλαγές”

sinidisi.gr
Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Φαίη Σκορδά στη Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι λίγο πριν την εκπνοή του 2023. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε τόσο για την χρονιά που φεύγει και όσα...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Φαίη Σκορδά: “Είμαι ευγνώμων για όλα αλλά αυτή η χρονιά είχα δυσκολίες και αλλαγές”
01:09 30/12/2023

Φαίη Σκορδά: «Είχα δυσκολίες και αλλαγές» – Ο απολογισμός για το 2023

tlife.gr
Τη Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο Youtube και μίλησαν για όλους To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Είχα δυσκολίες και αλλαγές» – Ο απολογισμός για το 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 29/12/2023

Μαρία Μπακοδήμου σε Νάνσυ Παραδεισανού: Φτάνει με το λιβανιστήρι στον Λιάγκα, πες του να σε πάρει του χρόνου

Newsbeast.gr
Στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το podcast της Ντορέττας Παπαδημητρίου αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος το μεσημέρι της Κυριακής (17/12), συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες της. «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι; Χάνονται εργ
19:00 17/12/2023

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να γνωρίσω τα φαντάσματα που κάνουν 50% και 60% τηλεθέαση, ποιοι είναι αυτοί τελοσπάντων;»

thecaller.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.Μέσα σε όλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης όσο και στο… άλλο άκρο της πολιτικής ορθότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, η Κατερίνα Ζαρίφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος νομίζω ότι είναι […]
20:00 10/12/2023

Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

tlife.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο YouTube. Ο ηθοποιός και βουλευτής To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 05/12/2023

Χάρης Τζωρτζάκης: «Η τηλεόραση προβάλει σκουπίδια, δήθεν γκάνγκστερς, αλητεία, ναρκωτικά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης. Ο ηθοποιός ξέσπασε για όλα αυτά που […] The post Χάρης Τζωρτζάκης: «Η τηλεόραση προβάλει σκουπίδια, δήθεν γκάνγκστερς, αλητεία, ναρκωτικά» appeared first on Zappit.
15:00 03/12/2023

Χώρισε ο Γιώργος Λάγιος από την 23χρονη σύντροφό του μετά από επτά μήνες σχέσης

govastileto.gr
Ο Γιώργος Λάγιος και η Αμέλια Σκλαβούνου αποφάσισαν μετά από επτά μήνες κοινής πορείας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ο κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και η 23χρονη κοπέλα χώρισαν και την είδηση έκανε γνωστή η Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής 5 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου». Όπως […]
11:00 06/11/2023

Ο Λάκης Γαβαλάς στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού – Η οικογένεια, ο έρωτας και οι σχέσεις

eleftherostypos.gr
Με εξομολογητική διάθεση ο Λάκης Γαβαλάς άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο Youtube Nansou TV. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, στην προσωπική του ζωή, στο κομμάτι της δικής του οικογένειας ενώ αναφέρθηκε σε γεγονότα που μέχρι τώρα δεν ξέραμε. «Ήμασταν καλά παιδιά και τα τρία, είχαμε αγάπη […] Το άρθρο Ο Λάκης Γαβαλάς στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού – Η οικογένεια, ο έρωτας και οι σχέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 27/10/2023

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αποφάσισα να ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής»

zappit.gr
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το προσωπικό της κανάλι στο Youtube με αφορμή τη […] The post Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αποφάσισα να ξεκινήσω την διαδικασία αναδοχής» appeared first on Zappit.
18:00 08/09/2023

Νάνσυ Παραδεισανού: «Επειδή η Φαίη Σκορδά είναι φίλη μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστούμε του χρόνου»

govastileto.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή Γεια σου: «Ήταν να κάνω μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ, αλλά δεν προχώρησε. Αυτά είναι θέματα του καναλιού, αυτά συμβαίνουν δεν είναι κάτι κακό», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού. «Το […]
20:00 14/07/2023

Τριαντάφυλλος για τελικό Survivor All Star: Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου

Newsbeast.gr
Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/7) με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι και με νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μετά το 2021. «Το πήραμε, το πήραμε μαλ…ες» ήταν η πρώτη αντίδραση, με τη «διαφορά να είναι οριακή» από τον Νίκο Μπάρτζη όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο άλλοτε φίλος του ζεύγους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι η αδελφική σχέση τους ανήκει στο παρελθόν και μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Γεια σου» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού ο τ
03:00 12/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load