Μενίδι: Εσπερινός στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

17:20 - 29/06/2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:ΕΟΡΤΗ  Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος σήμερα στον Ιερό Ναό του Πολιούχου του Μενιδίου Αποστόλου Παύλου. Στον εσπερινό χοροστάτησε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ο Αρχιμανδρίτης Λαυρέντιος Καρανάσιος. Στην Ιερά Ακολουθία παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Αμφιλοχίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κατσούλα και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας με επικεφαλής τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στο «Βήμα του Αποστόλου Παύλου» στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το απόγευμα τελέστηκε στον ιερό χώρο του Βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, ο καθιερωμένος πολυαρχιερατικός υπαίθριος εσπερινός, με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των ΚΖ΄ Παυλείων που διοργανώθηκαν όλο το μήνα Ιούνιο προς τιμήν του ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας Αποστόλου των Εθνών Παύλου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν φέτος σύμφωνα με τις ανάγκες της παρούσας κατάστασης και με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικος, Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου

Διαβάστε το στο .romfea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο