ΣΥΡΙΖΑ για ασφαλιστικό: Προκλητική η διάταξη για απαλλαγή από αστικές και ποινικές ευθύνες

07:36 - 01/07/2021

Απαλλαγή από αστική και ποινική ευθύνη προβλέπει το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε για διαβούλευση για τα μέλη του ΔΣ του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλοποιητικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Κ.Α), που θα «παίζουν» στο χρηματιστήριο τις εισφορές των ασφαλισμένων υποστηρίζουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας σχολιάζοντας το θέμα ανέφερε ότι «ο υπουργός Εργασίας ισχυρίζεται ότι, το ... Περισσότερα To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ για ασφαλιστικό: Προκλητική η διάταξη για απαλλαγή από αστικές και ποινικές ευθύνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Τα ιστορικά επιτεύγματα του Έλληνα γκαρντ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός – Κολοσσός

Μαρία Μπεκατώρου: Μου άρεσε που με πρότειναν και με είχαν επιλέξει τότε αλλά θέλω να κάνω άλλα πράγματα

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πως και πού μπορώ να τα πληρώσω, πότε λήγει η προθεσμία

Ροβανιέμι: Το καμένο χωριό που έγινε παγκόσμιο brand – Το σπίτι του Άη Βασίλη και το σύμβολο των Χριστουγέννων

Βίκυ Φλέσσα: Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή μου, ελπίζω ότι από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει

Μενίδι: Νεκρή η οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό της σε σταθμευμένο όχημα