Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά και τη συγκίνησε
11:06 - 02/07/2021
Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σήμερα φινάλε με το Ευτυχείτε και θέλησε να αποκαλύψει το μήνυμα που
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά και τη συγκίνησε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά και τη συγκίνησε
Έριξε αυλαία η εκπομπή
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά που τη συγκίνησε
Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σήμερα πως έλαβε ένα μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά, το οποίο τη συγκίνησε, όπως είπε. «Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Open. «Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να κάνω εξετάσεις, έκανα και μαγνητική να δω αν όλα είναι οκ, είχα ταραχτεί πάρα πολύ και η Φαίη μου έστειλε μήνυμα. Το εκτίμησα πάρα πολύ. “Περαστικά! Σου εύχομαι να είσαι καλά, να πάνε όλα καλά κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open δήλωσε: «Να πω και κάτι που με συγκίνησε… Την προηγούμενη εβδομάδα, που είχα το περιστατικό με την υγεία μου, που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε μήνυμα, που έλεγε “Περαστικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Δηλαδή μπορεί να λες ποια είναι πρώτη, ποια είναι δεύτερη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ αποκάλυψη της Καινούργιου για το μήνυμα της Σκορδά – Η συγκίνησή της
Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σήμερα φινάλε με το Ευτυχείτε και θέλησε να αποκαλύψει το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά την περασμένη εβδομάδα, μετά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το μήνυμα της Σκορδά – Η συγκίνησή της
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Καινούργιου: Η σκληρή απάντηση του OPEN μετά τη λήξη συνεργασίας
Νομικά θα κινηθεί το Open εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου.Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Όμως η ρήξη ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Open, από ότι φαίνεται, έχει ξεκινήσει και θα ακολουθήσει η δικαστική οδός... Δύο ώρες μετά από το φινάλε του «Ευτυχείτε», το μεσημέρι της Παρασκευής (2/7), η Κατερίνα Καινούργιου κατήγγειλε για συγκεκριμένους λόγους την σύμβασή της με το κανάλι, που υπεγράφη πέρυσι με διετή διάρκεια. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το Ανοιχτό Κανάλι απάντησε αυστηρά στην Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας λόγο για αναληθείς ισχυρισμούς. Η επίσημη ανακοίνωση του Open «Ο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά που τη συγκίνησε
Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης»...
Διαβάστε το στο pagenews.grΚατερίνα Καινούργιου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά οριστικά το Ευτυχείτε (Video)
Ένα συγκινητικό αντίο είπε η Κατερίνα Καινούργιο στην εκπομπή "Ευτυχείτε", με το πλατώ να ξεσπάει σε κλάματα. Δείτε το βίντεο - απόσπασμα της εκπομπής.
The post Κατερίνα Καινούργιου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά οριστικά το Ευτυχείτε (Video) appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com