#Φαίη Σκορδά

Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια;

Newside.gr
Η Φαίη Σκορδά αγαπάει πολύ τον χορό και έχει ξεκινήσει μαθήματα σε σχολή χορού στην Κηφισιά, η οποία βρίσκεται κοντά στο νέο σπίτι που μένει με τους γιους της. Η νέα φωτογραφία από τον χορό που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία κάθεται μπροστά στον καθρέφτη, φορά ένα [...] Το άρθρο Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια; εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Η Κατερίνα Βρανά απαντά για την προσωπική της ζωή: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι οικειοθελώς ελεύθερη»

tlife.gr
Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Τετάρτης To άρθρο Η Κατερίνα Βρανά απαντά για την προσωπική της ζωή: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι οικειοθελώς ελεύθερη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/04/2024

Φαίη Σκορδά σε Μάρτζυ Λαζάρου για Μικρούτσικο: «Θεωρώ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος»

tlife.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρεάς Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και μια δήλωση που To άρθρο Φαίη Σκορδά σε Μάρτζυ Λαζάρου για Μικρούτσικο: «Θεωρώ άτοπο και άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 24/04/2024

Έλλη Κοκκίνου: Αν και αυξάνονται οι ατέλειες μεγαλώνοντας έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση

koolnews.gr
Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά έδωσε η Έλλη Κοκκίνου και δήλωσε πως μεγαλώνοντας νιώθει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παρόλο που οι ατέλειες αυξάνονται! Η Έλλη Κοκκίνου που θα γίνει 54 δήλωσε πως κάποια στιγμή θα κάνει ένα lifting το πρόσωπο αν και το φοβάται! Όπως σχολίασε χαρωτολογώντας πηγαίνει στον καθρέφτη και τραβιέται για […] The post Έλλη Κοκκίνου: Αν και αυξάνονται οι ατέλειες μεγαλώνοντας έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση appeared first on Koolnews.gr.
12:58 24/04/2024

Πύρρος Δήμας: Απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή του επιθέτου της μικρότερης κόρης του – «Δεν με πείραξε καθόλου»

tlife.gr
Τον Πύρρο Δήμα υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Fay’s Time» το πρωί της Τρίτης To άρθρο Πύρρος Δήμας: Απαντά πρώτη φορά για την αλλαγή του επιθέτου της μικρότερης κόρης του – «Δεν με πείραξε καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/04/2024

Το απόλυτο πασχαλινό τρεντ, χαμός στα νυχάδικα: Η Σκορδά έκανε στα νύχια 1η από όλες το νέο χρώμα που βγήκε

Newside.gr
Η Φαίη Σκορδά έχει την πασχαλινή πρόταση για όσους ήρθε η ώρα να κλείσετε το συνηθισμένο σας ραντεβού  και να ανανεώσετε το μανικιούρ σας. Η Φ. Σκορδά είναι σίγουρα μια γυναίκα που  εμπνέει καθημερινά και δίνει αρκετές ιδέες και προτάσεις, είτε με τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές, είτε με τα μακιγιάζ που επιλέγει. Η Σκορδά [...] Το άρθρο Το απόλυτο πασχαλινό τρεντ, χαμός στα νυχάδικα: Η Σκορδά έκανε στα νύχια 1η από όλες το νέο χρώμα που βγήκε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 22/04/2024

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: «Με ενόχλησε που τοποθετήθηκε έτσι για τον Παπανώτα – Είναι θέμα συμφερόντων»

tlife.gr
Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο με τον Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή To άρθρο Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: «Με ενόχλησε που τοποθετήθηκε έτσι για τον Παπανώτα – Είναι θέμα συμφερόντων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 22/04/2024

Σούσοuρο με τη Φαίη Σκορδά, κρατούσε το άπıαστο óνεıρο των περισσότερων γυναικών

Newside.gr
Η Φαίη Σκορδά έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, σε εγκαίνια καταστήματος στον Άγιο Δημήτριο, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, κρατώντας μία εντυπωσιακή τσάντα. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε μία ψηλόμεση denim καμπάνα, λευκό τοπ και crop εμπριμέ bolero- σακάκι στις αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του γκρι, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με πλατφόρμες σε ανοιχτό γκρι. Πόσο κοστίζει [...] Το άρθρο Σούσοuρο με τη Φαίη Σκορδά, κρατούσε το άπıαστο óνεıρο των περισσότερων γυναικών εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 20/04/2024

Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά ολόκληρη η επίμαχη δήλωσή του αμοντάριστη (ΒΙΝΤΕΟ)

neolaia.gr
Ως απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του σταθμού, η Φαίη Σκορδά προλόγισε και έπαιξε το αμοντάριστο υλικό
13:46 19/04/2024

«Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Newsit
Στην εκπομπή «Fay’s time» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος που επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «My man can». Ο παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση από το 2011 έως σήμερα, την οποία βοήθησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στη Φαίη Σκορδά σήμερα (16.04.2024), αναφορικά με τη νέα του δουλειά ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 16/04/2024

MEGA: Μενεγάκη και Σκορδά κρίνουν το μέλλον της πρωινής ζώνης

sportime.gr
Ώρα μηδέν για την πρωινή ζώνη του MEGA - Φαίη Σκορδά και Ελένη Μενεγάκη οι δύο βασικές υποψήφιες Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
10:46 14/04/2024

Το deal Ιβάν – Κοκλώνη, το συμβόλαιο της Μενεγάκη, το «διαζύγιο» Ακρίτα με Κυριακού και τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά

mononews.gr
Όλο και πιο κοντά Ιβάν Σαββίδης και Νίκος Κοκλώνης, ποια νέα εμπόδια μπαίνουν, ποια παλιά αίρονται Η υπόθεση της μεταβίβασης πλειοψηφικού ποσοστού μετοχών ή και του συνόλου, της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. που διαχειρίζεται το Open Beyond στον Νίκο Κοκλώνη που ήδη έχει την ευθύνη του ψυχαγωγικού προγράμματος αλλά και την εμπορική του αξιοποίηση, δεν είναι περίπατος… […]
00:28 13/04/2024

Φαίη Σκορδά: Τα ανοιξιάτικα looks με mini φορέματα – Τα υπέροχα πόδια της

eleftherostypos.gr
Σε ανοιξιάτικο mood έχει μπει η Φαίη Σκορδά και εμφανίζεται πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ! Οι αναρτήσεις στο Instagram δεν σταματούν, ενώ στις περισσότερες μοιράζεται looks και τα αγαπημένα της fashion items. Εμείς ανακαλύψαμε τα σύνολα που μάς κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο κορμί της. Τα mini […] Το άρθρο Φαίη Σκορδά: Τα ανοιξιάτικα looks με mini φορέματα – Τα υπέροχα πόδια της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 13/04/2024

Φαίη Σκορδά: Νέα βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια

govastileto.gr
Η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 10/4 μία νέα βραδινή έξοδο. Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης της Marina Leon με τίτλο «A night at the opera» που πραγματοποιήθηκαν στο foyer του Θεάτρου Παλλας. Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετη, θαύμασε τα έργα της Marina Leon και φωτογραφήθηκε μαζί […]
00:00 12/04/2024

Φαίη Σκορδά: «Μου ήρθε μήνυμα ότι η Ελένη Μενεγάκη πάει πρωί»

e-daily.gr
Το μήνυμα που έλαβε η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη
15:09 11/04/2024

Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι θα πάει στο πρωινό»

tlife.gr
Ένα sms έλαβε η Φαίη Σκορδά την ώρα της εκπομπής της και αφορούσε στην Ελένη Μενεγάκη To άρθρο Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένα μήνυμα ότι θα πάει στο πρωινό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 11/04/2024

Νίνο – Η αντίδραση σε ερώτηση της Σκορδά για τη Ζόζεφιν: «Σταμάτα, δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση»

tlife.gr
Συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στο Fay’s Time έδωσε ο Νίνο με αφορμή τη μεγάλη του To άρθρο Νίνο – Η αντίδραση σε ερώτηση της Σκορδά για τη Ζόζεφιν: «Σταμάτα, δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/04/2024

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποχώρησαν εκτάκτως από τις εκπομπές τους – «Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;»

zappit.gr
Αιφνιδιαστικά σε διαφημίσεις πέρασε νωρίτερα σήμερα (10/4) η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, την ώρα που συζητούσε στον αέρα […] The post Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποχώρησαν εκτάκτως από τις εκπομπές τους – «Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;» appeared first on Zappit.
13:00 10/04/2024

Mani-Pedi: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το φλογερό κόκκινο βερνίκι για την άνοιξη

queen.gr
Το αγαπημένο χρώμα της Φαίης αυτή την εποχή είναι το κόκκινο. Περισσότερα...
21:09 09/04/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σοϊλέδη-Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

thecaller.gr
Την είδηση-βόμβα πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια σχέσης σχολίασαν νωρίτερα σήμερα (9/4) η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’sTime.Την είδηση-βόμβα πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια σχέσης σχολίασαν νωρίτερα σήμερα (9/4) η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’sTime.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του ζευγαριού, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον αιφνίδιο χωρισμό, που πρώτος ανακοινώθηκε μέσα από το zappit.gr […]
20:00 09/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load