Ιωάννης Μελισσανίδης: «Τα LGBTQ δικαιώματα θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή»

15:02 - 02/07/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up και […] The post Ιωάννης Μελισσανίδης: «Τα LGBTQ δικαιώματα θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Μελισσανίδης: Στήριζα, στηρίζω και θα στηρίζω τα LGBTQ δικαιώματα με όλη μου την ψυχή

«Αν πραγματικά θέλεις να ξεχωρίσεις και αν είσαι μοναδικός σε αυτό που κάνεις θα το κάνεις όταν έχεις κάτι διαφορετικό στη σκέψη και το στήσιμο σου», λέει ο χρυσός Ολυμπιονίκης

Διαβάστε το στο

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Στήριζα και θα στηρίζω τα LGBTQ δικαιώματα με όλη μου την ψυχή»

«Εννοείται πως είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα LGBTQ δικαιώματα. Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του καθένα από εμάς» υπογραμμίζει ο χρυσός πλυμπιονίκης της Ατλάντα, Ιωάννης Μελισσανίδης

Διαβάστε το στο

Ιωάννης Μελισσανίδης: Τα LGBTQ δικαιώματα θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσάνιδης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα LGBTQ δικαιώματα. Ο Ολυμπιονίκης συγκεκριμένα σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Εννοείται πως είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα LGBTQ δικαιώματα. Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του κάθε ένα από εμάς. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να ξεχωρίσεις και αν είσαι μοναδικός σε αυτό που κάνεις» και πρόσθεσε: «Θα το κάνεις όταν έχεις κάτι διαφορετικό στη σκέψη και το στήσιμο σου. Για μένα οι Ολυμπιακές αξίες στηρίζονται στο σεβασμό του fair play, της διαφορετικότητας, της μοναδικότητας. Επειδή ήταν και ο Ιούνιος ο μήνας περηφάνιας για τα LGBTQ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Τα LGBTQ δικαιώματα θα τα στηρίζω με όλη μου την ψυχή»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρόσφατη συνέντευξη με την Demy Moore, την χρόνια φιλία με τη Νάντια Κομανέτσι καθώς και τα LGBTQ δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννης Μελισσανίδης: “Στήριζα και στηρίζω με όλη μου την ψυχή τα LGBTQ δικαιώματα”

Μια συνέντευξη στην οποία μίλησε ανοιχτά για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας παραχώρησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στην εκπομπή, To άρθρο Ιωάννης Μελισσανίδης: “Στήριζα και στηρίζω με όλη μου την ψυχή τα LGBTQ δικαιώματα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιωάννης Μελισσανίδης: "Μέσα από τη διαφορετικότητα πηγάζει η μοναδικότητα του καθενός" (video)

"Βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας με τη Demy Moore"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο