#Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο

NewsBomb
ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνατήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο και τον τίμησε με το μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος Αετός».Περισσότερα...
13:00 17/04/2024

100 χρόνια ΑΕΚ: Δακρυσμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης – «Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου» (video)

onsports.gr
100 χρόνια ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα πολύ συγκινητικό…
19:17 13/04/2024

Το βίντεο με τις ευχές του Τίγρη για τα 100 χρόνια ΑΕΚ (VIDEO)

aek1924.gr
Στα matrix του γηπέδου προβλήθηκαν οι ευχές του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας: Αγαπητοί Ενωσίτες, Σήμερα γιορτάζουμε τα εκατοστά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, […] The post Το βίντεο με τις ευχές του Τίγρη για τα 100 χρόνια ΑΕΚ (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
18:37 13/04/2024

Μελισσανίδης για τα 100 χρόνια: «Γειά σου ΑΕΚάρα μου!»

lamianow.gr
Η ΑΕΚ συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και ο “ισχυρός άνδρας” της ποδοσφαιρικής ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, για την γιορτή του συλλόγου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σημείωσε ότι η ΑΕΚ μπορεί πια να γιορτάσει στο δικό της γήπεδο και σε περίοδο επιτυχιών, ενώ σημείωσε το “μοναδικό προνόμιο να είσαι υπηρέτης της ΑΕΚ”, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Live Sport. Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη Αγαπητοί Ενωσίτες, Έχουμε την τύχη να γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Γιορτάζουμε στο σπίτι μας που μας έδωσε πίσω την ιστορική μας ταυτότητα.  Γιορτάζουμε σε μία περίοδο αγωνιστικών επιτυχιών. Είμαστε ξ
11:37 13/04/2024

Συγκλονιστικός Μελισσανίδης για τον ιστορικό αγώνα Παρτιζάν-ΑΕΚ εν μέσω ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Συγκλονιστικός Μελισσανίδης για τον ιστορικό αγώνα Παρτιζάν-ΑΕΚ εν μέσω ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
22:37 09/04/2024

Δημήτρης Μελισσανίδης για το ταξίδι στο Βελιγράδι: Ας μας βομβάρδιζαν, αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της ΑΕΚ

Newsit
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για το σπουδαίο φιλικό ειρήνης που είχε δώσει η ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι πριν από 25 χρόνια, τονίζοντας ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της Ένωσης. Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ημέρα που η ΑΕΚ πήγε στο εμπόλεμο Βελιγράδι για να στείλει μήνυμα ειρήνης ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ταξίδι στο Βελιγράδι: Ας μας βομβάρδιζαν, αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 09/04/2024

«Αγοράζει κανάλι ο Μελισσανίδης - Με ποιους διαπραγματεύεται»

filathlos.gr
«Αγοράζει κανάλι ο Μελισσανίδης - Με ποιους διαπραγματεύεται» 02/04/2024 Σε μια λαμπερή εκδήλωση, η «Ναυτεμπορική» γιόρτασε τα 100 της χρόνια, παρουσία της οικογένειας Μελισσανίδη, δημοσιογράφων του ομίλου, άλλων δημοσιογράφων, πολιτικών και φυσικά μελών της εκκλησίας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης και η επόμενη προορίζεται για τις Σεπτεμβρίου με το «κλείσιμο» των δύο χρόνων από τότε που διαμόρφωσε το διαδικτυακό κανάλι Ναυτεμπορική TV. Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν από την πρώτη στιγμή να αποκτήσει και κανάλι, τοπικής εμβέλειας αρχικά, για να μεταδίδει το NTV. Μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη έγιναν επαφές την αγορά
18:46 02/04/2024

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης και η παρέα του θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού»

Gazzetta
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στις καταγγελίες της ΑΕΚ αναφορικά με την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
11:00 02/04/2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Είσαι Θεός, είσαι Θεός ρε» - Ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον Μουκουντί (video)

NewsBomb
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποθέωσε τον Αρόλντ Μουκουντί, μετά το τέλος του ντέρμπι της Super League.Περισσότερα...
17:00 01/04/2024

Οι αχώριστοι, το πανικός και ο Κάλενς

aek1924.gr
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γράφουν τα σημερινά (19/03) πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ. Ώρα των σπορ «Αχώριστοι», αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό του. Μελισσανίδης και Αλμέιδα πέρασαν μαζί το διήμερο σε κρουαζιέρα, οικογενειακώς στον Σαρωνικό. Δυνατή και ξεχωριστή η σχέση τους, αλλά παράλληλα συνταγή επιτυχίας για την ΑΕΚ. Ο… χάρτης των απόντων. Ποιοι έφυγαν για τις […] The post Οι αχώριστοι, το πανικός και ο Κάλενς appeared first on AEK1924.gr.
09:37 19/03/2024

Στις Σπέτσες οι Μελισσανίδης και Αλμέιδα

aek1924.gr
Οι δυο τους παιρνούν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις οικογένειες τους, στις Σπέτσες με το κότερο του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ. Λίγες στιγμές χαλάρωσης μέχρι τις Σπέτσες, παιρνούν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα. Οι δυο άνδρες, συνοδευόμενοι απ’ τις οικογένειες τους, βρήκαν την ευκαιρία στο διήμερο ρεπό της ομάδας το Σαββατοκύριακο, να μεταβούν με […] The post Στις Σπέτσες οι Μελισσανίδης και Αλμέιδα appeared first on AEK1924.gr.
11:37 17/03/2024

ΑΕΚ: Στα «ραντάρ» ευρωπαϊκών ομάδων ο Λιβάι Γκαρσία

filathlos.gr
ΑΕΚ: Στα «ραντάρ» ευρωπαϊκών ομάδων ο Λιβάι Γκαρσία 17/03/2024 Η σεζόν δεν κύλησε ομαλά και ιδανικά για τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο όμως, ξετύλιγε το ταλέντο και την ποιότητά του. Γι’ αυτό και δεν είναι παράξενο που αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την πορεία του 26χρονου φορ. Πέρυσι, ο Λιβάι πέτυχε 18 γκολ και όλοι υποκλίνονταν στο ταλέντο του, ενώ η Λανς έφτασε στο σημείο να προσφέρει γύρω στα 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Φέτος, σε μόλις 20 συμμετοχές, μετρά 14 γκολ, βελτιώνοντας θεαματικά την αποτελεσματικότητά του. Ομάδε
09:46 17/03/2024

Μελισσανίδης για Σπανούδη: «Την ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα»

aek1924.gr
Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο των Κωνσταντινουπολιτών από τον Σύνδεσμο Μεγαλοσχολιτών, που ήταν αφιερωμένη στον πρώτο πρόεδρο και και εκ των Ιδρυτών της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να απευθύνει χαιρετισμό. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διοικητικός […] The post Μελισσανίδης για Σπανούδη: «Την ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα» appeared first on AEK1924.gr.
18:37 14/03/2024

Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μελισσανίδη για τα γενέθλιά του: «Πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις»

aek1924.gr
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει τα γενέθλιά του. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει σήμερα (08/03) τα γενέθλιά του και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ του έστειλε ευχές με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Πρόεδρε να τα εκατοστήσεις”, ήταν […] The post Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μελισσανίδη για τα γενέθλιά του: «Πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις» appeared first on AEK1924.gr.
09:37 08/03/2024

Ιωάννης Μελισσανίδης: "Η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για μένα"

patrasevents.gr
"Ποιον έχει να φοβηθεί ένα παιδί που θέλει να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό; Ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα το προστατεύει"
22:53 05/03/2024

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ανδρέας Σταματιάδης τιμήθηκε από την Ένωση με το μετάλλιο “Χρυσός Δικέφαλος Αετός” (video)

sportstonoto.gr
Ο Ανδρέας Σταματιάδης τιμήθηκε από την ΑΕΚ με το μετάλλιο της τιμής του συλλόγου ο Χρυσός Δικέφαλος αετός. Την βράβευση έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Ανδρέας Σταματιάδης είναι μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της ΑΕΚ, καθώς τίμησε την παρουσία του τον σύλλογο για πολλά χρόνια και σε πολλά πόστα. Λίγο πριν από την έναρξη του […]
21:46 28/02/2024

Δικηγόρος Αχ. Μπέου: «Ο κ. Μελισσανίδης αποκάλεσε τον Κάκο “μαϊμού” και δεν του ασκήθηκε δίωξη»

aek1924.gr
Η δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, κατά την υπεράσπιση του, αναφέρθηκε στο περιστατικό του Δημήτρη Μελισσανίδη, που αποκάλεσε «μαϊμού» τον Τάσο Κάκο σε τηλεοπτική εκπομπή. Η Καρερίνα Βλαχάβα, κατά την υπεράσπιση του Αχιλλέα Μπέου, για το περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Ανδρέα Τετέϊ, θυμήθηκε και ανέφερε το περιστατικό του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Τάσο Κάκο […] The post Δικηγόρος Αχ. Μπέου: «Ο κ. Μελισσανίδης αποκάλεσε τον Κάκο “μαϊμού” και δεν του ασκήθηκε δίωξη» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 26/02/2024

Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: Επίσκεψη Επίλεκτων τμημάτων Ειδικών Δυνάμεων

aek1924.gr
Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ξεναγήθηκαν με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, Επίλεκτα τμήματα Ειδικών Δυνάμεων. Μια επίσκεψη που ξεχείλιζε θαυμασμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην Νέα Φιλαδέλφεια, από τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων. Το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και η επιμελήτρια της εκδήλωσης, Ανθή Παπακώστα. Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕK: The post Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: Επίσκεψη Επίλεκτων τμημάτων Ειδικών Δυνάμεων appeared first on AEK1924.gr.
13:37 24/02/2024

Ο Χρόνης Ακριτίδης στο Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών – Πρώτη συνεδρίαση υπό την προεδρία του Δ. Μελισσανίδη

e-ptolemeos.gr
Την πρώτη συνεδρίασή του πραγματοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και τη συγκρότησή του σε σώμα. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στο κτήριο της Aegean στον Πειραιά, έδρα του προέδρου του δ.σ. Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κ. Μελισσανίδης καλωσόρισε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη, […]
19:53 20/02/2024

Δημήτρης Μελισσανίδης> Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία του Νεοχωρίου Άρτας (VIDEO)

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημήτρης Μελισσανίδης> Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία του Νεοχωρίου Άρτας (VIDEO) appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 14/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load