Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μικρή Αναστασία: «Αχ Παναγία μου!»

10:56 - 03/07/2021

Η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή στα 8 της χρόνια, μετά από πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε με μια […] The post Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μικρή Αναστασία: «Αχ Παναγία μου!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε για την μικρή Αναστασία – «Αχ Παναγία μου!»

«Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της

Διαβάστε το στο

«Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε για την μικρή Αναστασία – «Αχ Παναγία μου!» (vid)

Λύγισε η Σίσσυ Χριστίδου Το άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε για την μικρή Αναστασία – «Αχ Παναγία μου!» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου για το θάνατο της μικρής Αναστασίας – «Αχ Παναγία μου…» (βίντεο)

«Δεν ξέρω πως να το πω αυτό… Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ειλικρινά… Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε αναγκαστεί να διαχειριστούμε σε αυτή την εκπομπή». Η Σίσσυ Χρηστίδου με δάκρυα στα μάτια μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» τη δυσάρεστη είδηση πως η μικρή Αναστασία, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μικρή Αναστασία – Τι είπε

Η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου και η είδηση του θανάτου της σκορπά τη θλίψη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μικρή Αναστασία – Τι είπε

Διαβάστε το στο spoilers

Διαβάστε το στο to10.gr

Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μικρή Αναστασία: «Αχ Παναγία μου!» (video)

"Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ", είπε συγκλονισμένη η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο