Σπινατσόλα : “Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι σίγουρος για αυτό”
14:52 - 03/07/2021
Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία προκρίθηκε η Ιταλία, η οποία κέρδισε με 2-1 στο «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου το Βέλγιο. Ωστόσο η επιτυχία αυτή των «ατζούρι» επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με το φορείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι σίγουρος για αυτό»
Το δικό του μήνυμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της Ιταλίας με το Βέλγιο, έστειλε ο Λεονάρντο Σπινατσόλα. Ο Ιταλός μπακ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες. Ο 28χρονος αριστερός αμυντικός της Ρόμα, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, θέλησε να εκφράσει ... Περισσότερα
To άρθρο Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι σίγουρος για αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα»
«Δυστυχώς όλοι ξέρουμε πώς πήγε, αλλά το μπλε όνειρό μας συνεχίζεται και με αυτή την υπέροχη ομάδα τίποτα δεν είναι αδύνατο». Λόγια του Λεονάρντο Σπινατσόλα...
Διαβάστε το στο ZouglaΣπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα! Είμαι σίγουρος!»
Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα! Είμαι σίγουρος!»
Σαβ, 03/07/2021 - 17:35
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΣπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα»
Τα πρώτα λόγια του Λεονάρντο Σπινατσόλα ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμού στο ματς με το Βέλγιο. Συγκινεί ο Ιταλός μπακ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr