Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του – Πώς νιώθει που είναι μπαμπάς;
09:34 - 04/07/2021
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες εβδομάδες ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα
To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του – Πώς νιώθει που είναι μπαμπάς; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Τανιμανίδης: Χαζομπαμπάς από… κούνια - Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και λιώνει
Αποκάλυψε αν μοιάζουν τα μωρά μεταξύ τους
Διαβάστε το στο Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει για τα δίδυμα: «Δεν είναι ολόιδια. Είναι διζυγωτικά»
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του ακόλουθοι στο Instagram με τον παρουσιαστή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάκης Τανιμανίδης: Ο… χαζομπαμπάς μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (vid)
Ο παρουσιαστής ξέκλεψε λίγο χρόνο για να μιλήσει με τους διαδικτυακούς του φίλους. Χθες βράδυ αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του. «Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάκης Τανιμανίδης: Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (video)
Ο παρουσιαστής μίλησε για το πώς είναι να είσαι μπαμπάς.
Διαβάστε το στο queen.grΣάκης Τανιμανίδης: Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (video)
Διαβάστε το στο astrology.grΣάκης Τανιμανίδης: Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και «λιώνει» (video)
Διαβάστε το στο mothersblog.grΣάκης Τανιμανίδης – Χαζομπαμπάς από… κούνια. Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και… λιώνει!
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα των δίδυμων μωρών τους. Ο παρουσιαστής αν και είναι πολυάσχολος βρίσκει πάντα λίγο χρόνο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκης Τανιμανίδης – Χαζομπαμπάς από… κούνια. Μιλάει για τις δίδυμες κόρες του και… λιώνει!
Διαβάστε το στο spoilersΣάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε εάν είναι δίδυμες οι κόρες του
«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια», αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης.Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό. Ο γνωστός παρουσιαστής μέσω του Instagram μίλησε στους διαδικτυακούς του φίλους και αναφέρθηκε στις κορούλες του, ενώ αποκάλυψε και εάν είναι δίδυμες. «Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά,
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr