Λευτέρης Λαζάρου: Η πρώην σύζυγός μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
13:00 - 04/07/2021
Στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να διατηρήσει άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του. Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη Ζωή Κρονάκη πως η πρώην σύζυγός του έχει βαπτίσει την κόρη που έκανε με την επόμενη γυναίκα του. Όσο για το πώς ένα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Λαζάρου: Η πρώην σύζυγός μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
Η απίστευτη σχέση που έχει η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Λαζάρου με την πρωτότοκη κόρη του από τον δεύτερο γάμο του.
Διαβάστε το στο Λευτέρης Λαζάρου: Η πρώην σύζυγός μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
Για τις άψογες σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, νονά της κόρης του από το δεύτερο γάμο του, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ο Λευτέρης […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΛευτέρης Λαζάρου: Η πρώην μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
Λευτέρης Λαζάρου: Στην εκπομπή “Μαμά-δες” ήταν καλεσμένος ο γνωστός σέφ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις άψογες σχέσεις που κατάφερε να διατηρήσει με την πρώην σύζυγό του. Λευτέρης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λευτέρης Λαζάρου: Η πρώην μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
Διαβάστε το στο spoilersΛευτέρης Λαζάρου: Η πρώην σύζυγός μου βάπτισε την κόρη που έχω με τη δεύτερη γυναίκα μου
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να διατηρήσει άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του. Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη Ζωή Κρονάκη πως η πρώην σύζυγός του έχει βαπτίσει την κόρη που έκανε με την επόμενη γυναίκα του. Όσο για το πώς ένα […]
Διαβάστε το στο dete.gr