Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – Πέθανε η μικρότερη αδερφή της
09:27 - 13/12/2019
Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου. Πέθανε η μικρότερη αδερφή της.
The post Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – Πέθανε η μικρότερη αδερφή της appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε η μικρή αδερφή της – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της
Βαρύ πένθος για την αγαπημένη ηθοποιό, Καίτη Φίνου. Έφυγε από την ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Πριν από ένα χρόνο πέθανε ξαφνικά η αδερφή της, Μαίρη και τώρα η μικρότερη αδερφή της αφού έδωσε την δική της μάχη μιας και αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, έφυγε από τη ζωή. Η Καίτη Φίνου […]
The post Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε η μικρή αδερφή της – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚαίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της (εικόνες)
Βυθίστηκε στο πένθος γνωστή ηθοποιό, αφού η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο την οικογένειά της.
Διαβάστε το στο Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου
Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο η οικογένεια της Καίτης Φίνου βυθίζεται στο πένθος...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου
Πολύ δύσκολες ώρες περνά η Καίτη Φίνου καθώς έφυγε από τη ζωή η μικρή της αδελφή, Γιάννα, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Η γνωστή ηθοποιός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Φίνου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μικρότερη αδερφή της, Γιάννα. Η αδερφή της ηθοποιού άφησε την τελευταία της πνοή μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.
Η Καίτη Φίνου αποχαιρέτισε την αδερφή της, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου… έδωσες μεγάλο αγώνα… Είσαι ηρωίδα καρδιά μου… Καλή αντάμωση…”, έγραψε.
Έναν χρόνο πριν, έφυγε από τη ζωή και η μεγαλύτερη αδερφή της Καίτης Φίνου, Μαρία.
Διαβάστε το στο thestival.grΑνείπωτη τραγωδία για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Ακόμη μία τραγωδία συγκλονίζει την Καίτη Φίνου ζει το ένα δράμα μετά το άλλο η […]
The post Ανείπωτη τραγωδία για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒυθίστηκε στο πένθος η Καίτη Φίνου – Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο την οικογένειά της. Η Καίτη Φίνου βυθίστηκε και πάλι στο […]
The post Βυθίστηκε στο πένθος η Καίτη Φίνου – Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου: «Καλό ταξίδι αγάπη μου… έδωσες μεγάλο αγώνα»
ΕΛΛAΔΑ
Ένα άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για την Καίτη Φίνου η οποία σε διάστημα ενός χρόνου έχασε τις δυο αδερφές της. Πρώτα τη μεγάλη και τώρα τη μικρότερη.
Το πένθος είναι βαρύ για την ηθοποιό η οποία βιώνει άλλη μια μεγάλη απώλεια. Η Καίτη Φίνου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την αδερφή της και έγραψε: «Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου… έδωσες μεγάλο αγώνα… Είσαι ηρωίδα καρδιά μου… Καλή αντάμωση…» με τα μηνύματα συμπαράστασης να κατακλύζουν τον λογαριασμό της.
Καίτη ΦίνουπένθοςαδερφέςθάνατοςανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΔύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου, πέθανε η μικρή αδελφή της
Θλίψη για την ηθοποιό που πριν από ένα χρόνο είχε χάσει και την μεγαλύτερη αδελφή της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε η μικρή αδερφή της – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της
Βαρύ πένθος για την αγαπημένη ηθοποιό, Καίτη Φίνου.
Διαβάστε το στο onsports.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου. Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Δεν έχει τέλος το δράμα που ζει η Καίτη Φίνου, καθώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της, Μαρίας, θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η μικρότερη της αδελφή, η Γιάννα, η οποία πάλευε εδώ και χρόνια με τον καρκίνο,
Διαβάστε το στο madata.grΤο δράμα της Καίτης Φίνου δεν έχει τέλος: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Η Καίτη Φίνου ζει το ένα δράμα μετά το άλλο. Η ηθοποιός έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μεγάλης της αδερφής έχασε και τη μικρότερη. Απαρηγόρητη η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την είδηση που την βύθισε στο πένθος και τη λύπη. «Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου… […]
The post Το δράμα της Καίτης Φίνου δεν έχει τέλος: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – «Έχασε» και τη μικρή της αδερφή
Δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Φίνου, καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr
The post Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – «Έχασε» και τη μικρή της αδερφή appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΠένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της
Η Καίτη Φίνου ζει το ένα δράμα μετά το άλλο. Η ηθοποιός ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγάλης της αδερφής, έχασε και την μικρότερη. Απαρηγόρητη η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την είδηση που που τη βύθισε στο πένθος και τη λύπη. «Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό... Διαβάστε περισσότερα
The post Πένθος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της appeared first on Pentapostagma.gr.
Διαβάστε το στο pentapostagma.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Καίτη Φίνου καθώς έφυγε από τη ζωή η μικρότερη της αδελφή, Γιάννα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες με την αδελφή της. “Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου….έδωσες μεγάλο αγώνα…Είσαι ηρωίδα καρδιά μου…Καλή αντάμωση”, […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΘρήνος για την Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της - «Καλό ταξίδι αγάπη μου…» (φωτο)
Η Καίτη Φίνου ζει το ένα δράμα μετά το άλλο. Η ηθοποιός ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγάλης της αδερφής, έχασε και την μικρότερη. Απαρηγόρητη η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την είδηση που που τη βύθισε στο πένθος και τη λύπη.
«Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου… έδωσες μεγάλο αγώνα… Είσαι ηρωίδα καρδιά μου… Καλή αντάμωση…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.
View this post on Instagram
Πάντα θα είσαι το "μικρό μου"...Καλό ταξίδι αγάπη μου....έδωσες μεγάλο αγώνα...Είσαι ηρωίδα καρδιά μου... Καλή αντάμωση..
Διαβάστε το στο pronews.grΒαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – Πέθανε η μικρότερη αδερφή της!
Δεν έχει τέλος το δράμα που ζει η Καίτη Φίνου, καθώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της, Μαρίας, θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η μικρότερη της αδελφή, η Γιάννα, η οποία πάλευε εδώ και χρόνια με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψης […]
Διαβάστε το στο irafina.gr