Χ.Δάντης: «Η κυβέρνηση από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο»
23:14 - 05/07/2021
Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με μια ανάρτηση - «φωτιά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζει την άποψή του σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, την επιβολή των νέων μέτρων στην εστίαση αλλά και τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.
Πρόθεσή του όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι να κάνει γνωστό ότι έχει εκφέρει τη γνώμη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και επειδή δεν γνωρίζει αν τελικά θα «παίξει» (σ.σ.) ή να επιλεχθούν συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, σε περίπτωση που κάτι δεν «χωρέσει» στον χρόνο ή δεν «χωράει» γενικότερα στο περιεχόμενο της εκπομπής), ο Χρήστος Δάντης εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης. .
«Με κάλεσαν από
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάντης: «Η κυβέρνηση κάνει από την αρχή της πανδημίας καραγκιοζιλίκια…»
Σε ανάρτησή του στο facebook αναπαράγει δήλωσή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την πιθανότητα να μην προβληθεί.
Το άρθρο Δάντης: «Η κυβέρνηση κάνει από την αρχή της πανδημίας καραγκιοζιλίκια…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ Χρήστος Δάντης τα «χώνει» στην κυβέρνηση: Από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια!
Βράζει ο καλλιτεχνικός κόσμος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης υποτίθεται για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19 που οδηγούν την χώρα σε ελεύθερη πτώση: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με μια ανάρτηση – «φωτιά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπολύει κεραυνούς κατά των κυβερνητικών μέτρων διχασμού της κοινωνίας. Πρόθεσή του...
Διαβάστε το στο crashonline.grΧρήστος Δάντης: Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ την αρχή της επιδημίας,κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο
Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ.Στεφανιδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα «Εστίασης,συναυλιων,διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη» κλπ. Καθως δε γνωρίζω εάν θα «παίξει» η δήλωση μου,θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: «Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ την αρχή της επιδημίας,κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο». […]
Χρήστος Δάντης: Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ την αρχή της επιδημίας,κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr